Povezane vesti
Zašto sve više mladih Nemaca podržava krajnju desnicu
BBC News 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže… »
Radio 021 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj… »
Danas 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Blic 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
NIN 20.02.2025
"Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. "Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Južne vesti 20.02.2025
BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti se vratili u zgradu Univerziteta u Novom Pazaru: Stiže podrška iz gradova širom Srbije, beogradski zborovi organizuju protest
Nova pre 25 minutajoš 80 povezanih

Načelnik policije pogođen flašom u glavu, stao između kordona i građana
NIN pre 6 satijoš 14 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 2 satajoš 48 povezanih

Nemerljiv gubitak za Zvezde Granda: Otišla je i Viki Miljković
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane