Povezane vesti
Zašto sve više mladih Nemaca podržava krajnju desnicu
BBC News 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže… »
Radio 021 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj… »
Danas 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Blic 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
NIN 20.02.2025
"Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. "Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Južne vesti 20.02.2025
BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 53 minutajoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Doneta odluka o predmetu protiv Milića? Postupak će navodno biti razdvojen od procesa za ubistvo Nešovića
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
Nakon hiljada žrtava stiže novi talas: Szo se hitno oglasila, upozorava Evropu na ekstremne vrućine (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 49 povezanih
Predsednik opštine Arilje obećao malinarima razgovor sa Ministarstvom i otkupljivačima
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih