Povezane vesti
Zašto sve više mladih Nemaca podržava krajnju desnicu
BBC News 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže… »
Radio 021 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj… »
Danas 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Blic 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
NIN 20.02.2025
"Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. "Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Južne vesti 20.02.2025
BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem… »
Vesti dana »
Nemanja Radonjić završio sezonu: Vladan Milojević otkrio katastrofalnu vest na "Marakani"
Mondo pre 30 minutajoš 95 povezanih
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Noris: "Neverovatan je osećaj osvojiti titulu, želim da uživam"
Sportske.net pre 30 minutajoš 43 povezane