Povezane vesti
Zašto sve više mladih Nemaca podržava krajnju desnicu
BBC News 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže… »
Radio 021 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj… »
Danas 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Blic 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
NIN 20.02.2025
"Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. "Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem rudarskom gradu… »
Južne vesti 20.02.2025
BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem… »
Vesti dana »
Vučić iz Pariza: Sa Makronom tri sata o saradnji, do 15. decembra potpisujemo ugovor za metro
IndeksOnline pre 5 satijoš 6 povezanih
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana