Povezane vesti
Zašto sve više mladih Nemaca podržava krajnju desnicu
BBC News 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj… »
Radio 021 20.02.2025
Desnica u Nemačkoj i drugim mestima u Evropi privlači sve veći broj mladih pristalica, među kojima su prevashodno muškarci. BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u… »
Danas 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u malom baru u bivšem… »
Blic 20.02.2025
„Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem… »
NIN 20.02.2025
"Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji", kaže 19-godišnji Nik. "Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim". Srećem ga u malom baru u bivšem… »
Južne vesti 20.02.2025
BBC/Getty Images „Ono što su me moji roditelji naučili jeste da su nekada živeli u miru i spokoju, bez ikakvog straha u sopstvenoj zemlji“, kaže 19-godišnji Nik. „Voleo bih da živim u zemlji u kojoj ne moram da se plašim“. Srećem ga u… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Održan sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu, dogovoren nastavak razgovora
NIN pre 47 minutajoš 13 povezanih