Повезане вести
Зашто све више младих Немаца подржава крајњу десницу
BBC News 20.02.2025
Десница у Немачкој и другим местима у Европи привлачи све већи број младих присталица, међу којима су превасходно мушкарци. „Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у… »
Радио 021 20.02.2025
Десница у Немачкој и другим местима у Европи привлачи све већи број младих присталица, међу којима су превасходно мушкарци. ББЦ/Гетти Имагес „Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без… »
Данас 20.02.2025
„Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи“, каже 19-годишњи Ник. „Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим“. Срећем га у малом бару… »
Блиц 20.02.2025
„Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи", каже 19-годишњи Ник. „Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим". Срећем га у малом бару… »
НИН 20.02.2025
"Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи", каже 19-годишњи Ник. "Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим". Срећем га у малом бару… »
Јужне вести 20.02.2025
ББЦ/Гетти Имагес „Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи“, каже 19-годишњи Ник. „Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим“. Срећем… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана