Повезане вести

Зашто све више младих Немаца подржава крајњу десницу

BBC News 20.02.2025
Десница у Немачкој и другим местима у Европи привлачи све већи број младих присталица, међу којима су превасходно мушкарци. „Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у… »

Радио 021 20.02.2025
Десница у Немачкој и другим местима у Европи привлачи све већи број младих присталица, међу којима су превасходно мушкарци. ББЦ/Гетти Имагес „Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без… »

Данас 20.02.2025
„Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи“, каже 19-годишњи Ник. „Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим“. Срећем га у малом бару… »

Блиц 20.02.2025
„Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи", каже 19-годишњи Ник. „Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим". Срећем га у малом бару… »

НИН 20.02.2025
"Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи", каже 19-годишњи Ник. "Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим". Срећем га у малом бару… »

Јужне вести 20.02.2025
ББЦ/Гетти Имагес „Оно што су ме моји родитељи научили јесте да су некада живели у миру и спокоју, без икаквог страха у сопственој земљи“, каже 19-годишњи Ник. „Волео бих да живим у земљи у којој не морам да се плашим“. Срећем… »

Вести дана »