Povezane vesti
Teodora Džehverović saznala da joj kolege rade iza leđa! Sad im je poslala jasnu poruku: Čujem da postoje neke osobe...
Kurir 20.02.2025
Pevačica Teodora Džehverović odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a posebno joj je bila zanimljiva tema ljubomore. - Iskreno, ja se nikada nisam time bavila, niti mislim da ima bilo ko razloga da ima neke loše emocije prema meni '… »
"Čula sam da hoće da me: Z****u" Teodora Džehverović saznala da joj kolege rade iza leđa, pa im se javno obratila
Blic 20.02.2025
Pevačica Teodora Džehverović odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a posebno joj je bila zanimljiva tema ljubomore. Naime, pevačica tvrdi da se nikad ne osvrće na ružne i ljubomorne kolege ili komentare, ali da je isto tako čula da… »
Vesti dana »
U novogodišnjoj noći temperature do -7, a onda od 3. januara potpuni obrt: Evo kakvo će biti vreme do 15. januara
Pravda pre 58 minutajoš 20 povezanih
Počeo zimski raspust, drugo polugodište kreće 19. januara
Šabačke novosti pre 48 minutajoš 15 povezanih
Uprava carina: Zaplenjeno više od 30 kilograma kokaina
Serbian News Media pre 13 minutajoš 13 povezanih
Bocan-Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi suprotna sporazumu Rusije i Srbije
RTV pre 3 satajoš 11 povezanih
Ovo je radno vreme pošti, marketa i javnog prevoza tokom novogodišnjih i božićnih praznika
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih