Povezane vesti
Teodora Džehverović saznala da joj kolege rade iza leđa! Sad im je poslala jasnu poruku: Čujem da postoje neke osobe...
Kurir 20.02.2025
Pevačica Teodora Džehverović odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a posebno joj je bila zanimljiva tema ljubomore. - Iskreno, ja se nikada nisam time bavila, niti mislim da ima bilo ko razloga da ima neke loše emocije prema meni '… »
"Čula sam da hoće da me: Z****u" Teodora Džehverović saznala da joj kolege rade iza leđa, pa im se javno obratila
Blic 20.02.2025
Pevačica Teodora Džehverović odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a posebno joj je bila zanimljiva tema ljubomore. Naime, pevačica tvrdi da se nikad ne osvrće na ružne i ljubomorne kolege ili komentare, ali da je isto tako čula da… »
Vesti dana »

Prvi dan leta sunčan, temperatura do 29°C: Spremite se na velike vrućine od ponedeljka
Euronews pre 16 minutajoš 19 povezanih

Haos u savetu bezbednosti, žestoka svađa ambasadora Irana i Izraela: Predstavnik Tel Aviva nije birao reči, na kraju usledilo jezivo upozorenje Gutereša (video)
Kurir pre 1 minutjoš 17 povezanih

Objavljen tačan dan kad nam se vraćaju tropske vrućine! Stižu nam afričke temperature, osveženja ni na vidiku
Kurir pre 2 minutajoš 14 povezanih

Veće gužve na graničnim prelazima, autobusi na prelazu Preševo čekaju sat vremena
Radio 021 pre 47 minutajoš 11 povezanih

Svetsko klupsko prvenstvo: Flamengo pobedio Čelsi, Benfika ubedljiva protiv Oklanda
Nedeljnik pre 37 minutajoš 12 povezanih