Povezane vesti
Dobila otkaz u toplani: Rekla sam direktoru da ne mogu protiv studenata
N1 Info 20.02.2025
Danijela Sedlar iz Novog Sada dobila je juče otkaz u JKP Novosadska toplana, jer je, kako ona tvrdi, odbila da nastavi da radi za Srpsku naprednu stranku čiji je član i jer je podržala studentske proteste. U razgovoru za Danas, Danijela priča o tome kako… »
„Rekla sam direktoru da ne mogu protiv studenata“: Danijela iz Novog Sada dobila otkaz u toplani
Nova 20.02.2025
Danijela Sedlar iz Novog Sada dobila je juče otkaz u JKP Novosadska toplana, jer je, kako ona tvrdi, odbila da nastavi da radi za Srpsku naprednu stranku čiji je član i jer je podržala studentske proteste. U razgovoru za Danas, Danijela priča o tome kako… »
Ispovest Novosađanke koja je dobila otkaz u Novosadskoj toplani: Podržala studente, kaže, ne može protiv dece
Danas 20.02.2025
Danijela Sedlar iz Novog Sada dobila je juče otkaz u JKP Novosadska toplana, jer je, kako ona tvrdi odbila da nastavi da radi za Srpsku naprednu stranku čiji je član i jer je podržala studentske proteste. U ispovesti za Danas, Danijela priča o tome kako… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 20 minutajoš 36 povezanih

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Novi magazin pre 30 minutajoš 13 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Pakleni dan u Srbiji: Najtoplije u Somboru, slede Novi Sad i Leskovac, uslovi pogodni za izbijanje i širenje požara
Euronews pre 50 minutajoš 42 povezane