Povezane vesti

Kada je alergija na hladnoću opasna po život

BBC News pre 1 dan
Alergija na hladnoću ne pogađa mnogo ljudi u svetu, ali nekome može da ugrozi život. Ivana Nikodijević iz Beograda zauvek će pamtiti izraz lica njenog momka dok je izlazila iz hladnog Jadranskog mora. „Nije to bio pogled muškarca zadivljenog… »

Danas pre 1 dan
Ivana Nikodijević iz Beograda zauvek će pamtiti izraz lica njenog momka dok je izlazila iz hladnog Jadranskog mora. „Nije to bio pogled muškarca zadivljenog mojim izgledom, već je bio preneražen, oči su mu se iskolačile dok mi je po telu izbijala… »

Radio 021 pre 1 dan
Alergija na hladnoću ne pogađa mnogo ljudi u svetu, ali nekome može da ugrozi život. Getty Images Ivana Nikodijević iz Beograda zauvek će pamtiti izraz lica njenog momka dok je izlazila iz hladnog Jadranskog mora. „Nije to bio pogled muškarca… »

NIN pre 1 dan
Ivana Nikodijević iz Beograda zauvek će pamtiti izraz lica njenog momka dok je izlazila iz hladnog Jadranskog mora. "Nije to bio pogled muškarca zadivljenog mojim izgledom, već je bio preneražen, oči su mu se iskolačile dok mi je po telu izbijala… »

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Ivana Nikodijević iz Beograda zauvek će pamtiti izraz lica njenog momka dok je izlazila iz hladnog Jadranskog mora. „Nije to bio pogled muškarca zadivljenog mojim izgledom, već je bio preneražen, oči su mu se iskolačile dok mi je po… »

Vesti dana »