Povezane vesti

"Slučaj Siner" u NBA ligi, ali tamo nema popuštanja: Odmah drastična kazna, nije kao sa ATP

"Slučaj Siner" u NBA ligi, ali tamo nema popuštanja: Odmah drastična kazna, nije kao sa ATP

Mondo 20.02.2025
Janik Siner je prošao sa blagom kaznom, a Bobi Portis nije bio te sreće. Dok ATP gleda kroz prste i praktično će ostaviti Janika Sinera bez kazne, u NBA to ne može da se desi. Prvi na ATP listi je zbog dva doping testa kažnjen sa tri meseca suspenzije i… »
Sinerov advokat: Mislim da su svi bili suviše oštri prema Janiku

Sinerov advokat: Mislim da su svi bili suviše oštri prema Janiku

Sportski žurnal 20.02.2025
Mislim da je bolje što se nagodio, nego da je išao na Sud za arbitražu u sportu, gde je postajala mogućnost da bude suspendovan na godinu ili dve - kazao je Singer. Janik Siner pao je na doping testu. U međuvremenu je osvojio dva gren slema, propustio… »
Janik Siner je žrtveno jagnje! Advokat najboljeg igrača sveta udario na ostale tenisere

Janik Siner je žrtveno jagnje! Advokat najboljeg igrača sveta udario na ostale tenisere

Večernje novosti 20.02.2025
POSLE više od šest meseci provlačenja po sudovima i razni instanci, Janik Siner je prošle nedelje konačno suspendovan, pošto je 2024. na turniru u Indijan Velsu dva puta pozitivno testiran na zabranjenu supstancu klostebol. FOTO: Tanjug/AP Italijan je… »
Sinerov advokat: „Teniseri su bili previše oštri prema Janiku, žao mi je što se nisu dublje bavili slučajem“

Sinerov advokat: „Teniseri su bili previše oštri prema Janiku, žao mi je što se nisu dublje bavili slučajem“

Danas 20.02.2025
Italijanski teniser i svetski broj jedan Janik Siner nedavno je suspendovan na tri meseca zbog prisustva zabranjenog anaboličkog steroida klostebola u organizmu, a o tom slučaju se oglasio njegov advokat Džejmi Singer. Singer je rekao da se čitav proces… »
Sinerov advokat: Igrači su bili suviše oštri prema Janiku

Sinerov advokat: Igrači su bili suviše oštri prema Janiku

Sport klub 20.02.2025
Džejmi Singer, advokat Janika Sinera, govorio je za italijanske medije o suspenziji na tri meseca, koju je zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava dobio prvi reket sveta. Pravnik je istakao da je ceo proces vođen „knjiški“ i da Siner nije bio favorizovan… »

Vesti dana »