Повезане вести

"Случај Синер" у НБА лиги, али тамо нема попуштања: Одмах драстична казна, није као са АТП

"Случај Синер" у НБА лиги, али тамо нема попуштања: Одмах драстична казна, није као са АТП

Мондо 20.02.2025
Јаник Синер је прошао са благом казном, а Боби Портис није био те среће. Док АТП гледа кроз прсте и практично ће оставити Јаника Синера без казне, у НБА то не може да се деси. Први на АТП листи је због два допинг теста кажњен са… »
Синеров адвокат: Мислим да су сви били сувише оштри према Јанику

Синеров адвокат: Мислим да су сви били сувише оштри према Јанику

Спортски журнал 20.02.2025
Мислим да је боље што се нагодио, него да је ишао на Суд за арбитражу у спорту, где је постајала могућност да буде суспендован на годину или две - казао је Сингер. Јаник Синер пао је на допинг тесту. У међувремену је освојио два… »
Јаник Синер је жртвено јагње! Адвокат најбољег играча света ударио на остале тенисере

Јаник Синер је жртвено јагње! Адвокат најбољег играча света ударио на остале тенисере

Вечерње новости 20.02.2025
ПОСЛЕ више од шест месеци провлачења по судовима и разни инстанци, Јаник Синер је прошле недеље коначно суспендован, пошто је 2024. на турниру у Индијан Велсу два пута позитивно тестиран на забрањену супстанцу клостебол. ФОТО… »
Синеров адвокат: „Тенисери су били превише оштри према Јанику, жао ми је што се нису дубље бавили случајем“

Синеров адвокат: „Тенисери су били превише оштри према Јанику, жао ми је што се нису дубље бавили случајем“

Данас 20.02.2025
Италијански тенисер и светски број један Јаник Синер недавно је суспендован на три месеца због присуства забрањеног анаболичког стероида клостебола у организму, а о том случају се огласио његов адвокат Џејми Сингер. Сингер је… »
Синеров адвокат: Играчи су били сувише оштри према Јанику

Синеров адвокат: Играчи су били сувише оштри према Јанику

Спорт клуб 20.02.2025
Џејми Сингер, адвокат Јаника Синера, говорио је за италијанске медије о суспензији на три месеца, коју је због коришћења недозвољених средстава добио први рекет света. Правник је истакао да је цео процес вођен „књишки“ и да… »

Вести дана »