Повезане вести
"Случај Синер" у НБА лиги, али тамо нема попуштања: Одмах драстична казна, није као са АТП
Мондо 20.02.2025
Јаник Синер је прошао са благом казном, а Боби Портис није био те среће. Док АТП гледа кроз прсте и практично ће оставити Јаника Синера без казне, у НБА то не може да се деси. Први на АТП листи је због два допинг теста кажњен са… »
Синеров адвокат: Мислим да су сви били сувише оштри према Јанику
Спортски журнал 20.02.2025
Мислим да је боље што се нагодио, него да је ишао на Суд за арбитражу у спорту, где је постајала могућност да буде суспендован на годину или две - казао је Сингер. Јаник Синер пао је на допинг тесту. У међувремену је освојио два… »
Јаник Синер је жртвено јагње! Адвокат најбољег играча света ударио на остале тенисере
Вечерње новости 20.02.2025
ПОСЛЕ више од шест месеци провлачења по судовима и разни инстанци, Јаник Синер је прошле недеље коначно суспендован, пошто је 2024. на турниру у Индијан Велсу два пута позитивно тестиран на забрањену супстанцу клостебол. ФОТО… »
Синеров адвокат: „Тенисери су били превише оштри према Јанику, жао ми је што се нису дубље бавили случајем“
Данас 20.02.2025
Италијански тенисер и светски број један Јаник Синер недавно је суспендован на три месеца због присуства забрањеног анаболичког стероида клостебола у организму, а о том случају се огласио његов адвокат Џејми Сингер. Сингер је… »
Синеров адвокат: Играчи су били сувише оштри према Јанику
Спорт клуб 20.02.2025
Џејми Сингер, адвокат Јаника Синера, говорио је за италијанске медије о суспензији на три месеца, коју је због коришћења недозвољених средстава добио први рекет света. Правник је истакао да је цео процес вођен „књишки“ и да… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана