Povezane vesti
"Bila sam u vezi sa muškarcima koji su sa mnom shvatili da su gej! Jedan mi je i dan danas zahvalan": Pevačica (46) priznanjem…
Blic 20.02.2025
Hrvatska pevačica Ida Prester (46) šokirala je sve kada je nedavno izjavila da je bila u ljubavnoj vezi sa nekoliko gej muškaraca. - Bila sam sa puno gejeva, pa sigurno barem tri-četiri koja su kroz vezu sa mnom shvatili da su gej. Može to o meni dosta… »
"Bila sam u vezi sa muškarcima koji su sa mnom shvatili da su gej": Pevačica (46) priznanjem šokirala celi region
Mondo 20.02.2025
Ida Prester tvrdi da je neke bivše partnere "usmerila" Hrvatska pevačica Ida Prester (46) šokirala je sve kada je nedavno izjavila da je bila u ljubavnoj vezi sa nekoliko gej muškaraca. "Bila sam sa puno gejeva, pa sigurno barem tri-četiri koja su kroz… »
Vesti dana »
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Italija odlučila da isporuči Nemačkoj osumnjičenog za diverziju gasovoda Severni tok 1 i 2
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?