Povezane vesti

Hit snimak "završnih priprema" Vučića za Insajder: "Pola grada kaže kako će da me rasture... Će vidimo"

Hit snimak "završnih priprema" Vučića za Insajder: "Pola grada kaže kako će da me rasture... Će vidimo"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić u dobrom raspoloženju čeka večerašnje gostovanje na Insajder televiziji, o kojem se u javnosti uveliko bruji. Predsednik je snimljen na "završnim pripremama" kod frizera Miše gde je u šaljivom tonu… »
Vučić saopštio da se ošišao pred gostovanje na TV Insajder

Vučić saopštio da se ošišao pred gostovanje na TV Insajder

Beta pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da se pred večerašnje gostovanje na TV Insajder ošišao kod svog frizera Miše i poručio da će se boriti do pobede.  "Pre sastanka sam iskoristio da se ošišam. Moj frizer Miša je došao malo da me… »
"Polako sa to rasturanje": Vučić kod frizera, priprema se za gostovanje: "Kaže mi majka, sine, pobeleo si načisto" (video)

"Polako sa to rasturanje": Vučić kod frizera, priprema se za gostovanje: "Kaže mi majka, sine, pobeleo si načisto" (video)

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom TikTok profilu video na kome se vidi kako ga frizer šiša, rekavši da se sprema za gostovanje na jednoj televiziji. - Sad je 12 sati, u 12.05 imam sastanak. Pre toga sam iskoristio priliku da moj… »
"Polako sa to rasturanje" Predsednik Vučić kod frizera, pokazao kako se priprema za gostovanje na Insajder televiziji (video)

"Polako sa to rasturanje" Predsednik Vučić kod frizera, pokazao kako se priprema za gostovanje na Insajder televiziji (video)

Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom večerašnjeg gostovanja na TV Insajder kod novinarke Brankice Stanković. "Sad je 12 sati, u 12.05 imam sastanak. Pre toga sam iskoristio priliku da moj frizer, ili kako ja to zovem, šišač, dođe… »
Kako se Vučić priprema za večerašnje gostovanje na Insajderu: Što se rasturanja tiče, će vidimo!

Kako se Vučić priprema za večerašnje gostovanje na Insajderu: Što se rasturanja tiče, će vidimo!

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Tiktok, video, na kojem ga njegov frizer šiša i, kako piše u opisu videa, obavlja završne pripreme pred večerašnje gostovanje na TV Insajder… »

Vesti dana »