Povezane vesti

Drčelić o Sferopulosu: Fascinirao me radom, zalaganjem i iskrenom ljubavlju prema klubu

Drčelić o Sferopulosu: Fascinirao me radom, zalaganjem i iskrenom ljubavlju prema klubu

Sportski žurnal pre 1 dan
Daje nam mirnoću i stabilnost na parketu, gospodstvo, poštuje svoje saradnike i rivale bez obzira ko je sa druge strane terena. Od kada ste postali predsednik kluba polovinom decembra uspeli ste da završite nekoliko vrlo važnih poslova za budućnost… »
Drčelić: Sve je lakše kada imamo ovakvu podršku sa tribina, i u narodu

Drčelić: Sve je lakše kada imamo ovakvu podršku sa tribina, i u narodu

Sportski žurnal pre 1 dan
Ono što mi daje posebnu energiju da uspem sa Crvenom zvezdom je to što ovo za mene nije posao – Crvena zvezda je čista ljubav! Crvena zvezda je prethodnog vikenda u Nišu osvojila trofej, 14. po redu u nacionalnom kupu, peti uzastopni, deveti od… »
Drčelić otkrio dosad nepoznatu priču iz Niša: "Razočaran sam, morali smo da reagujemo"

Drčelić otkrio dosad nepoznatu priču iz Niša: "Razočaran sam, morali smo da reagujemo"

B92 pre 1 dan
Predsednik KK Crvena zvezda Željko Drčelić je dao opširan intervju za klupski sajt koji prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena. KK Crvena zvezda osvojio je prethodnog vikenda u Nišu novi trofej, 14. po redu u nacionalnom kupu, peti uzastopni… »
Željko Drčelić: „Dečak sa dekom je bio šikaniran samo zato što se u dresu Crvene zvezde slučajno našao na tribini sa…

Željko Drčelić: „Dečak sa dekom je bio šikaniran samo zato što se u dresu Crvene zvezde slučajno našao na tribini sa…

Danas pre 1 dan
Željko Drčelić je od skora predsednik Košarkaškog kluba Crvene zvezde, a na zvaničnom sajtu crveno-belih je objavljen veliki intervju sa njim. U subotu je Crvena zvezda osvojila Kup Koraća u Nišu. – Kup je vrlo važno takmičenje kako za Klub… »
Drčelić o sferopulosu i njegovom novom ugovoru: „Fascinirao me je radom i zalaganjem – Za lak dogovor je potrebno…

Drčelić o sferopulosu i njegovom novom ugovoru: „Fascinirao me je radom i zalaganjem – Za lak dogovor je potrebno…

Hot sport pre 1 dan
Zaista imaju sjajan odnos! KK Crvena zvezda osvojio je prethodnog vikenda u Nišu novi trofej, 14. po redu u nacionalnom kupu, peti uzastopni, deveti od kada se klub bori za ovaj trofej pod okriljem Republike Srbije. On je ujedno i prvi za Željka… »
Drčelić o tenzijama pred finale Krk: „Razumem nervozu i tenzije – Ali nije rat!“

Drčelić o tenzijama pred finale Krk: „Razumem nervozu i tenzije – Ali nije rat!“

Hot sport pre 1 dan
Nije skrivao zadovoljstvo! KK Crvena zvezda osvojio je prethodnog vikenda u Nišu novi trofej, 14. po redu u nacionalnom kupu, peti uzastopni, deveti od kada se klub bori za ovaj trofej pod okriljem Republike Srbije. On je ujedno i prvi za Željka… »
"Za 5 godina bićemo zvezda vodilja svima u regionu": Drčelić otkrio kakav mu je plan sa Zvezdom

"Za 5 godina bićemo zvezda vodilja svima u regionu": Drčelić otkrio kakav mu je plan sa Zvezdom

Mondo pre 1 dan
U velikom intervjuu za sajt Crvene zvezde Željko Drčelić otkrio planove sa klubom. Predsednik KK Crvena zvezda Željko Drčelić u opširnom intervjuu za zvanični sajt kluba istakao je da je veoma ponosan što je u Nišu osvojio prvi trofej od kada je… »
"Ovo je igra, a ne rat!" Željko Drčelić, predsednik Zvezde, o jezivoj sceni na Kupu Radivoja Koraća, ali i velikim…

"Ovo je igra, a ne rat!" Željko Drčelić, predsednik Zvezde, o jezivoj sceni na Kupu Radivoja Koraća, ali i velikim…

Večernje novosti pre 1 dan
Ko je, zapravo, Željko Drčelić, predsednik KK Crvena zvezda? Odgovori na to mogu se pronaći i u velikom intervjuu sa njim koji je objavio klupski sajt. FOTO:KK Crvena zvezda Taj tekst prenosimo vam u celosti: "KK Crvena zvezda osvojio je prethodnog… »
Drčelić o Kupu, tenzijama i budućnosti Zvezde: "Ljudi koji vode klubove bi trebalo da se pojavljuju nekoliko puta u toku…

Drčelić o Kupu, tenzijama i budućnosti Zvezde: "Ljudi koji vode klubove bi trebalo da se pojavljuju nekoliko puta u toku…

Sportske.net pre 1 dan
Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Željko Drčelić govorio je za sajt crveno-belih nakon osvajanja Kupa Radivoja Koraća koji je ujedno prvi trofej za novi mandat uprave. Željko Drčelić je uoči nove sezone zamenio Nebojšu Čovića na… »
Drčelić: Savršeno u Nišu, zašto je šikaniran dečko u dresu Zvezde

Drčelić: Savršeno u Nišu, zašto je šikaniran dečko u dresu Zvezde

Sport klub pre 1 dan
Željko Drčelić je nedavno postao predsednik Košarkaškog kluba Crvene zvezde, a na zvaničnom sajtu crveno-belih je objavljen veliki intervju sa njim. Prvi čovek Zvezde je upoznao javnost sa svojom biografijom, a osvrnuo se i na aktuelne teme i… »

Vesti dana »