Повезане вести

Дрчелић: Све је лакше када имамо овакву подршку са трибина, и у народу

Дрчелић: Све је лакше када имамо овакву подршку са трибина, и у народу

Спортски журнал 20.02.2025
Оно што ми даје посебну енергију да успем са Црвеном звездом је то што ово за мене није посао – Црвена звезда је чиста љубав! Црвена звезда је претходног викенда у Нишу освојила трофеј, 14. по реду у националном купу, пети… »
Дрчелић о Сферопулосу: Фасцинирао ме радом, залагањем и искреном љубављу према клубу

Дрчелић о Сферопулосу: Фасцинирао ме радом, залагањем и искреном љубављу према клубу

Спортски журнал 20.02.2025
Даје нам мирноћу и стабилност на паркету, господство, поштује своје сараднике и ривале без обзира ко је са друге стране терена. Од када сте постали председник клуба половином децембра успели сте да завршите неколико врло важних… »
Дрчелић открио досад непознату причу из Ниша: "Разочаран сам, морали смо да реагујемо"

Дрчелић открио досад непознату причу из Ниша: "Разочаран сам, морали смо да реагујемо"

Б92 20.02.2025
Председник КК Црвена звезда Жељко Дрчелић је дао опширан интервју за клупски сајт који преносимо у целости и без редакцијских измена. КК Црвена звезда освојио је претходног викенда у Нишу нови трофеј, 14. по реду у националном… »
Жељко Дрчелић: „Дечак са деком је био шиканиран само зато што се у дресу Црвене звезде случајно нашао на трибини са…

Жељко Дрчелић: „Дечак са деком је био шиканиран само зато што се у дресу Црвене звезде случајно нашао на трибини са…

Данас 20.02.2025
Жељко Дрчелић је од скора председник Кошаркашког клуба Црвене звезде, а на званичном сајту црвено-белих је објављен велики интервју са њим. У суботу је Црвена звезда освојила Куп Кораћа у Нишу. – Куп је врло важно такмичење… »
Дрчелић о тензијама пред финале Крк: „Разумем нервозу и тензије – Али није рат!“

Дрчелић о тензијама пред финале Крк: „Разумем нервозу и тензије – Али није рат!“

Хот спорт 20.02.2025
Није скривао задовољство! КК Црвена звезда освојио је претходног викенда у Нишу нови трофеј, 14. по реду у националном купу, пети узастопни, девети од када се клуб бори за овај трофеј под окриљем Републике Србије. Он је уједно… »
Дрчелић о сферопулосу и његовом новом уговору: „Фасцинирао ме је радом и залагањем – За лак договор је потребно двоје!“…

Дрчелић о сферопулосу и његовом новом уговору: „Фасцинирао ме је радом и залагањем – За лак договор је потребно двоје!“…

Хот спорт 20.02.2025
Заиста имају сјајан однос! КК Црвена звезда освојио је претходног викенда у Нишу нови трофеј, 14. по реду у националном купу, пети узастопни, девети од када се клуб бори за овај трофеј под окриљем Републике Србије. Он је уједно… »
"За 5 година бићемо звезда водиља свима у региону": Дрчелић открио какав му је план са Звездом

"За 5 година бићемо звезда водиља свима у региону": Дрчелић открио какав му је план са Звездом

Мондо 20.02.2025
У великом интервјуу за сајт Црвене звезде Жељко Дрчелић открио планове са клубом. Председник КК Црвена звезда Жељко Дрчелић у опширном интервјуу за званични сајт клуба истакао је да је веома поносан што је у Нишу освојио први… »
"Ово је игра, а не рат!" Жељко Дрчелић, председник Звезде, о језивој сцени на Купу Радивоја Кораћа, али и великим плановима…

"Ово је игра, а не рат!" Жељко Дрчелић, председник Звезде, о језивој сцени на Купу Радивоја Кораћа, али и великим плановима…

Вечерње новости 20.02.2025
Ко је, заправо, Жељко Дрчелић, председник КК Црвена звезда? Одговори на то могу се пронаћи и у великом интервјуу са њим који је објавио клупски сајт. ФОТО:КК Црвена звезда Тај текст преносимо вам у целости: "КК Црвена звезда… »
Дрчелић о Купу, тензијама и будућности Звезде: "Људи који воде клубове би требало да се појављују неколико пута у току…

Дрчелић о Купу, тензијама и будућности Звезде: "Људи који воде клубове би требало да се појављују неколико пута у току…

Спортске.нет 20.02.2025
Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда Жељко Дрчелић говорио је за сајт црвено-белих након освајања Купа Радивоја Кораћа који је уједно први трофеј за нови мандат управе. Жељко Дрчелић је уочи нове сезоне заменио Небојшу… »
Дрчелић: Савршено у Нишу, зашто је шиканиран дечко у дресу Звезде

Дрчелић: Савршено у Нишу, зашто је шиканиран дечко у дресу Звезде

Спорт клуб 20.02.2025
Жељко Дрчелић је недавно постао председник Кошаркашког клуба Црвене звезде, а на званичном сајту црвено-белих је објављен велики интервју са њим. Први човек Звезде је упознао јавност са својом биографијом, а осврнуо се и на… »

Вести дана »