Povezane vesti

Baka prasetu kanali na Jutjubu ugašeni zbog 500.000 prijava, sponzori mu masovno otkazuju ugovore! Jutjuber u novom problemu…

Baka prasetu kanali na Jutjubu ugašeni zbog 500.000 prijava, sponzori mu masovno otkazuju ugovore! Jutjuber u novom problemu…

Kurir pre 1 dan
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ovih dana doživljava pravu dramu nakon što su mu kanali na platformi Jutjub ugašeni, zbog čega je ostao i bez mnogobrojnih sponzorskih ugovora od kojih je mesečno u proseku zarađivao čak 50.000 evra. Bogdanu… »
"Lizing za BMW-a 3.500€, samo na hranu dajem 10.000 €" Baka Prase progovorio o troškovima, evo koliko para pukne za samo…

"Lizing za BMW-a 3.500€, samo na hranu dajem 10.000 €" Baka Prase progovorio o troškovima, evo koliko para pukne za samo…

Kurir pre 1 dan
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase,doživljava pravu dramu nakon što su mu kanali na platformi Jutjub ugašeni, zbog čega je ostao i bez novčanih prihoda, kao i mnogobrojnih sponzorskih ugovora od kojih je mesečno u proseku zarađivao… »
Baka Prase lažirao doživotnu zabranu na Jutjubu: Pojavile se šokantne tvrdnje, sve je deo marketinga?

Baka Prase lažirao doživotnu zabranu na Jutjubu: Pojavile se šokantne tvrdnje, sve je deo marketinga?

Mondo pre 1 dan
Mnogi javno likuju zbog gašenja svih naloga kontroverznog jutjubera, te iznose brojne tvrdnje o razlozima nestanka sa pomenute platforme. Srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jedan od najpopularnijih jutjubera u Srbiji, saopštio je… »
Baka prasetu ugašen Jutjub kanal, a njegovu bivšu gledalo pola miliona ljudi! Anja Bla se snimala u krevetu u trenutku kad je…

Baka prasetu ugašen Jutjub kanal, a njegovu bivšu gledalo pola miliona ljudi! Anja Bla se snimala u krevetu u trenutku kad je…

Kurir pre 1 dan
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, dobio doživotnu zabranu objavljivanja klipova na Jutjubu. Nedugo nakon što su mu obrisani svi kanali na pomenutoj platformi, oglasio se na društvenim mrežama i poručio da razmišlja potpuno da se povuče sa… »
500.000 ljudi je gledalo ovaj snimak: Baki Prasetu lupili doživotnu zabranu, bivša devojka se baš tad snimala u krevetu

500.000 ljudi je gledalo ovaj snimak: Baki Prasetu lupili doživotnu zabranu, bivša devojka se baš tad snimala u krevetu

Mondo pre 1 dan
Influenserka Anja Bla se u jeku skandala s Bakom Prasetom snimala za Tiktok. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, juče je dobio doživotnu zabranu objavljivanja klipova na Jutjubu. Nedugo nakon što su mu obrisani svi kanali na pomenutoj platformi… »
Dina je nakon gašenja Bakinog kanala objavila sliku jednog moćnika: Bogdan je s njim imao ozbiljan rat

Dina je nakon gašenja Bakinog kanala objavila sliku jednog moćnika: Bogdan je s njim imao ozbiljan rat

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Jutjuberu Bogdanu Iliću poznatijem kao Baka Prase ugašeni su svi kanali na Jutjubu, a kako je obavešten- njemu je i doživotno zabranjeno da se pojavljuje na ovoj platformi. On, navodno, ne sme da otvori novi kanal, ali ni da gostuje… »
"Nikad mi nije bilo gore": Baka Prase se oglasio nakon što su mu ugašeni svi kanali: Hitno se obratio njima

"Nikad mi nije bilo gore": Baka Prase se oglasio nakon što su mu ugašeni svi kanali: Hitno se obratio njima

Blic pre 2 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, doživeo je nešto što nikako nije očekivao. Svi njegovi kanali na platformi Jutjub su ugašeni, što ga je zateklo i odmah se oglasio. - Upravo su mi obrisali sve kanale na Jutjubu. Ne znam ko, ne znam… »

Vesti dana »