Povezane vesti

Javila se i udovica Siniše Mihajlovića u danu kada je trebalo da napuni 56 godina, njene reči probadaju srce

Javila se i udovica Siniše Mihajlovića u danu kada je trebalo da napuni 56 godina, njene reči probadaju srce

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. U porodici Mihajlović 20. februar je poseban dan, dan kada se svi sećaju legende srpskog sporta. Više od dve godine je prošlo od kada nas je napustio Siniša Mihajlović nakon gubitka borbe sa leukemijom, ali njegov duh je i dalje… »
Ćerka Siniše Mihajlovića objavila nikada viđen snimak za njegov rođendan: "Volim te svakim danom sve više"

Ćerka Siniše Mihajlovića objavila nikada viđen snimak za njegov rođendan: "Volim te svakim danom sve više"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Tog 20. februara 1969. godine rođen je Siniša Mihajlović, legendarni sportista, ali pre svega veliki čovek. Svoj 54. rođendan nije dočekao usled gubitka borbe sa opakom bolešću. Na dan kada je trebalo da napuni 56 godina njegovi… »
Brat Siniše Mihajlovića se setio teških trenutaka: "Ja sam mu dao koštanu srž, na dan sahrane sam shvatio..."

Brat Siniše Mihajlovića se setio teških trenutaka: "Ja sam mu dao koštanu srž, na dan sahrane sam shvatio..."

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Više od dve godine su prošle od momenta kada nas je napustio Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler i trener, a rana ne zarasta. Čitava Srbija i Italija tugovale su u decembru 2022, a Siniša bi na današnji dan slavio… »

Vesti dana »