Povezane vesti

Siniša Mihajlović bi danas napunio 56 godina: Dražen se prisetio kako ga je šestogodišnji brat čuvao – „Smatram da je…

Siniša Mihajlović bi danas napunio 56 godina: Dražen se prisetio kako ga je šestogodišnji brat čuvao – „Smatram da je…

Danas 20.02.2025
Slavni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović je rođen sada već davne 1969. i to 20. februara. Da nije prerano preminuo posle borbe sa leukemijom (16.12.2022.) danas bi slavio 56. rođendan. Sinišin brat Dražen Mihajlović je u opširnom… »
„U noći kad je otišao sam mu rekao ono što muškarci nikad ne govore“: Brat Siniše Mihajlovića otvorio dušu, otkrio…

„U noći kad je otišao sam mu rekao ono što muškarci nikad ne govore“: Brat Siniše Mihajlovića otvorio dušu, otkrio…

Nova 20.02.2025
Siniša Mihajlović bi ovog četvrtka proslavio 56. rođendan, ali umesto slavlja ostalo je samo sećanje na jednog od najboljih i najharizmatičnijih fudbalera generacije. Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. godine, a čuveni italijanski list… »
"Sine, hoću da umrem u svojoj kući": Miha je sve smislio, a onda mu je otac pokazao koliki je Srbin

"Sine, hoću da umrem u svojoj kući": Miha je sve smislio, a onda mu je otac pokazao koliki je Srbin

Mondo 20.02.2025
Brat Siniše Mihajlovića otkrio želju njihovog oca da ga vrate iz Italije u Srbiju. Italijanski list "Gazeta delo Sport" objavio je razgovor sa Draženom Mihajlovićem na rođendan njegovog brata Siniše Mihajlovića, a u emotivnoj ispovesti saznali smo… »
Intervju mihinog brata slama dušu! U noći kada je otišao rekao sam mu ono što muškarci nikada ne govore

Intervju mihinog brata slama dušu! U noći kada je otišao rekao sam mu ono što muškarci nikada ne govore

Večernje novosti 20.02.2025
Dražen Mihajlović je dao veliki intervju za Gazetu delo Sport, povodom rođendana slavnog brata Siniše. FOTO: Ata images Siniša Mihajlović bi danas napunio 56 godina, a nešto više od dve godine nakon njegove smrti, to je rana koja se još ne može… »

Vesti dana »