Povezane vesti
Mi govorimo jezikom igre: Najavljen 22. Beogradski festival igre
Kurir 20.02.2025
Danas je na konferenciji za novinare u Nacionalnoj fondaciji za igru u Beogradu, najavljen 22. Beogradski festival igre. Festival su najavili ambasadori Italije, Francuske, Velike Britanije, Japana, Grčke, Španije i Izraela, otpravnici poslova Belgije i… »
Mi govorimo igrom: Na 22. Beogradskom festivalu igre od 7. marta do 15. aprila gostuju trupe iz 10 zemalja
Danas 20.02.2025
Na više beogradskih scena, kao i u Novom Sadu i Subotici od 7. marta do 15. aprila biće održan 22. Beogradski festival igre, na kom će učestvovati trupe iz 10 zemalja. Moto ovogodišnjeg festivala je “Mi govorimo igrom”. Nastupaju trupe iz: Bejruta… »
Vesti dana »

Vučić o izborima, 5.oktobru, protestima: Pre tri dana smo saznali ko je iz MUP-a dostavljao „lažne informacije“ o zvučnom topu
Danas pre 40 minutajoš 2 povezane

Studenti u „Utisku nedelje“: Nećemo biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Danas pre 40 minutajoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Bačulov za Danas o Vučićevim optužbama: Dno dna, svi znaju da sam taj dan bio na Železničkoj stanici
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 1 satjoš 1 povezana