Povezane vesti
Dina blagojević poziva navijače na meč protiv Finske: Drago mi je što smo domaćini u prva dva meča na startu Lige nacija
Dnevnik 20.02.2025
Novi ciklus, novi selektor, nova nada da će najbolja ženska reprezentacija Srbije napraviti iskorak u mečevima sa jakim selekcijama i privući daleko više medijske pažnje. A ova generacija naših igračica zaslužuje takvu vrstu podrške, zbog kvaliteta koji… »
Dina Blagojević: Drago mi je što smo domaćini u prva dva meča na startu Lige nacija
Sportski žurnal 20.02.2025
Srbija u grupi B3 Lige nacija igra protiv Finske, Belorusije i Mađarske. Fudbalska reprezentativka Srbije Dina Blagojević rekla je da joj je drago što je Srbija domaćin u prva dva meča na startu grupe B3 Lige nacija i pozvala navijače da dođu i podrže… »
Blagojević: Drago mi je da smo domaćini na startu Lige nacija
Sport klub 20.02.2025
Srbija u petak od 18 časova dočekuje Finsku u Staroj Pazovi, a četiri dana kasnije će na istom mestu biti domaćin Belorusiji. Fudbalska reprezentativka Srbije Dina Blagojević rekla je da joj je drago što je Srbija domaćin u prva dva meča na startu grupe… »
Počinje nova era ženske fudbalske reprezentacije Srbije: S Lidijom na klupi, vratila i se Jelena Čanković
Mondo 20.02.2025
Naša najbolja ženska fudbalska reprezentacija igra protiv Finske u Staroj Pazovi. Ženska fudbalska reprezentacija Srbije počinje novi ciklus, sa novim selektorom na klupi, odnosno selektorkom. Nakon poraza u baražu od Švedske, tim je preuzela Lidija… »
Vesti dana »

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu, ali i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana