Povezane vesti
Dina blagojević poziva navijače na meč protiv Finske: Drago mi je što smo domaćini u prva dva meča na startu Lige nacija
Dnevnik 20.02.2025
Novi ciklus, novi selektor, nova nada da će najbolja ženska reprezentacija Srbije napraviti iskorak u mečevima sa jakim selekcijama i privući daleko više medijske pažnje. A ova generacija naših igračica zaslužuje takvu vrstu podrške, zbog kvaliteta koji… »
Dina Blagojević: Drago mi je što smo domaćini u prva dva meča na startu Lige nacija
Sportski žurnal 20.02.2025
Srbija u grupi B3 Lige nacija igra protiv Finske, Belorusije i Mađarske. Fudbalska reprezentativka Srbije Dina Blagojević rekla je da joj je drago što je Srbija domaćin u prva dva meča na startu grupe B3 Lige nacija i pozvala navijače da dođu i podrže… »
Blagojević: Drago mi je da smo domaćini na startu Lige nacija
Sport klub 20.02.2025
Srbija u petak od 18 časova dočekuje Finsku u Staroj Pazovi, a četiri dana kasnije će na istom mestu biti domaćin Belorusiji. Fudbalska reprezentativka Srbije Dina Blagojević rekla je da joj je drago što je Srbija domaćin u prva dva meča na startu grupe… »
Počinje nova era ženske fudbalske reprezentacije Srbije: S Lidijom na klupi, vratila i se Jelena Čanković
Mondo 20.02.2025
Naša najbolja ženska fudbalska reprezentacija igra protiv Finske u Staroj Pazovi. Ženska fudbalska reprezentacija Srbije počinje novi ciklus, sa novim selektorom na klupi, odnosno selektorkom. Nakon poraza u baražu od Švedske, tim je preuzela Lidija… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana

(Video) Spisak koji ledi krv: Objavljena imena 18.500 dece ubijene u Gazi: Umirala dok su se igrala ili spavala
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana

Masovna tuča u novom pazaru: Više osoba izbodeno nožem: Na terenu hitna pomoć i policija (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane