Povezane vesti
Jelena Karleuša o izdaji Milice Pavlović: Pomogla sam joj lavovski, a ona mi okrenula leđa!
Svet plus 20.02.2025
Jelena Karleuša pre nego što joj je ugašen profil, otpratila je sa društvene mreže Instagram, svoju doskorašnju prijateljicu Milicu Pavlović sa kojom je čak snimila i duet "Mashallah". Jelena je otvorila dušu i podelila svoja osećanja prema… »
Ugasili joj Instagram, sad raspalila po Milici Pavlović: Jelena Karleuša otkrila razlog svađe sa zgodnom "senjoritom"
Mondo 20.02.2025
Jelena Karleuša se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk. Pevačica Jelena Karleuša nedavno se našla u centru medijske pažnje, nakon što joj je ugašen Instagram nalog na kojem je imala oko 2,5 miliona pratilaca. Uporedo se u medijima pisalo da su… »
„Milici Pavlović sam mnogo pomogla, a onda su mi poslali skrinšot…“: Jelena Karleuša teorijom zavere nadmašila samu…
Nova 20.02.2025
Posle višenedeljnog nagađanja da nisu u dobrim odnosima, Jelena Karleuša je konačno otkrila šta se dogodilo između Milice Pavlović i nje. Pavlovićeva je jedna od retkih Karleušinih koleginica sa kojom je bila u dobrom, čak i prijateljskom… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta
Moj Novi Sad pre 57 minutajoš 18 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 57 minutajoš 21 povezana

Tuča između privatnog obezbeđenja investitora i građana u Bloku 4
Nedeljnik pre 22 minutajoš 10 povezanih

Đoković pred duel sa Zverevim: Znam šta mi je činiti, očekujem kvalitetan meč
RTS pre 1 satjoš 23 povezane