Povezane vesti

Jelena Karleuša o izdaji Milice Pavlović: Pomogla sam joj lavovski, a ona mi okrenula leđa!

Jelena Karleuša o izdaji Milice Pavlović: Pomogla sam joj lavovski, a ona mi okrenula leđa!

Svet plus pre 2 dana
Jelena Karleuša pre nego što joj je ugašen profil, otpratila je sa društvene mreže Instagram, svoju doskorašnju prijateljicu Milicu Pavlović sa kojom je čak snimila i duet "Mashallah". Jelena je otvorila dušu i podelila svoja osećanja prema… »
Ugasili joj Instagram, sad raspalila po Milici Pavlović: Jelena Karleuša otkrila razlog svađe sa zgodnom "senjoritom"

Ugasili joj Instagram, sad raspalila po Milici Pavlović: Jelena Karleuša otkrila razlog svađe sa zgodnom "senjoritom"

Mondo pre 2 dana
Jelena Karleuša se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk. Pevačica Jelena Karleuša nedavno se našla u centru medijske pažnje, nakon što joj je ugašen Instagram nalog na kojem je imala oko 2,5 miliona pratilaca. Uporedo se u medijima pisalo da su… »
„Milici Pavlović sam mnogo pomogla, a onda su mi poslali skrinšot…“: Jelena Karleuša teorijom zavere nadmašila samu…

„Milici Pavlović sam mnogo pomogla, a onda su mi poslali skrinšot…“: Jelena Karleuša teorijom zavere nadmašila samu…

Nova pre 2 dana
Posle višenedeljnog nagađanja da nisu u dobrim odnosima, Jelena Karleuša je konačno otkrila šta se dogodilo između Milice Pavlović i nje. Pavlovićeva je jedna od retkih Karleušinih koleginica sa kojom je bila u dobrom, čak i prijateljskom… »

Vesti dana »