Povezane vesti
Hitne mere radi pojačane kontrole: Vlada Srbije naložila kontrolu tržišta meda, mleka, vina, jakih alkoholnih pića
Euronews 20.02.2025
Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici zaključak kojim se Ministarstvu poljoprivrede i Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, nadležnim za stavljanje na tržište i kontrolu kvaliteta i bezbednosti meda, mleka i mlečnih proizvoda, vina i jakih… »
Naložena kontrola tržišta meda, mleka, vina, jakih alkoholnih pića! Kreće borba protiv prevara s hranom u Srbiji
Blic 20.02.2025
Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici zaključak kojim se Ministarstvu poljoprivrede i Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, nadležnim za stavljanje na tržište i kontrolu kvaliteta i bezbednosti meda, mleka i mlečnih proizvoda, vina i jakih… »
Vlada Srbije naložila kontrolu tržišta Ispitati kvalitet meda, mleka, vina, alkoholnih pića....
Dnevnik 20.02.2025
BEOGRAD: Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici zaključak kojim se Ministarstvu poljoprivrede i Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, nadležnim za stavljanje na tržište i kontrolu kvaliteta i bezbednosti meda, mleka i mlečnih proizvoda, vina i… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 920, najmanje 172 ljudi i dalje pod ruševinama
Sputnik pre 1 satjoš 59 povezanih