Повезане вести
"Неки су побегли из земље" Вучић о борби против корупције: Свако ће знати колику одговорност нечији потпис носи! Људи ће…
Курир 20.02.2025
Председник Србије Александар Вучић се током гостовања у емисији "Епилог" на телевизији Инсајдер осврнуо на борбу против корупције. Председник је истакао да увек морају да постоје политичке одлуке да би се ушло у борбу против… »
Драшковић: Хапшења – неубедљива борба против корупције, увек се дешава само онолико колико Вучић жели
Н1 Инфо 20.02.2025
"Сва хапшења која се дешавају последњих недеље можемо назвати накнадном борбом против корупције, јер се о свему томе већ знало и све се десило. И уместо да се такве ствари предупреде, ми имамо да се после најаве Александра… »
Драшковић: Хапшења – неубедљива борба против корупције, увек се дешава само онолико колико Вучић жели
Нови магазин 20.02.2025
"Сва хапшења која се дешавају последњих недеље можемо назвати накнадном борбом против корупције, јер се о свему томе већ знало и све се десило. И уместо да се такве ствари предупреде, ми имамо да се после најаве Александра… »
Вести дана »

Трамп скептичан у погледу могућности да Украјина поврати окупиране територије
Н1 Инфо пре 46 минутајош 46 повезаних

Савет ЕУ усвојио забрану транзита руског гаса кроз ЕУ у треће земље - "Србија у готово безизлазној ситуацији"
Екапија пре 1 сатјош 101 повезана

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 8 сатијош 58 повезаних

Додик: Дубоко ме је потресла вест о смрти генерал-пуковника Небојше Павковића
Вечерње новости пре 17 минутајош 31 повезана