Povezane vesti

Partizan filmom najavio derbi - Priča počinje 2014. godine...

Partizan filmom najavio derbi - Priča počinje 2014. godine...

Sportske.net pre 1 dan
U subotu od 16 časova na programu je 175. večiti derbi. Crvena zvezda će u okviru 24. kola Superlige Srbije na ''Marakani'' dočekati ekipu Partizana, ali za razliku od mnogih ranijih duela ''večitih'', ovaj predstojeći neće imati draž kada je u… »
Šerif žestoko prozvao grobare: Više i ne spavaju, njihov sam najveći košmar! (foto)

Šerif žestoko prozvao grobare: Više i ne spavaju, njihov sam najveći košmar! (foto)

Hot sport pre 1 dan
Zapaliće društvene mreže! U subotu će biti odigran 175. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, a da se potignu tenzije postarao se Šerif Endiaj. Senegalac je na svom Instagramu okačio dve fotografije gde je prozvao Partizan i njegove… »
"Zamislite da igrate pred punim jugom!" Evo kako je Partizan najavio "derbi" meč protiv Crvene zvezde (video)

"Zamislite da igrate pred punim jugom!" Evo kako je Partizan najavio "derbi" meč protiv Crvene zvezde (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan u subotu od 16 časova. Ovo će biti 175. večiti derbi, a crno-beli su na zanimljiv način najavili ovaj meč. foto: AP U glavnoj ulozi se nalazi Nikola Simić, dete crno-belih, koji je ovog proleća dobio mesto… »
Oproštajna fotografija: Spajić poslednji put, za sada, sa saigračima! (foto)

Oproštajna fotografija: Spajić poslednji put, za sada, sa saigračima! (foto)

Hot sport pre 1 dan
Odlazak pred derbi! Crvena zvezda nastavlja sa promenama u igračkom kadru tokom zimskog prelaznog roka, a ekipu će napustiti kapiten Uroš Spajić. Iskusni štoper seli se u Kinu, gde će nastupati za Peking Guan, i to bez obeštećenja, a klub je… »
Sandoval prešao iz Betisa u Zvezdu, pozajmica s pravom otkupa

Sandoval prešao iz Betisa u Zvezdu, pozajmica s pravom otkupa

Sportski žurnal pre 1 dan
Sandoval igra na poziciji štopera, ali pokriva i mesto desnog beka, karijeru je počeo u klubu Orsomarso, odakle je prošle godine prešao u Betis. Kolumbijski fudbaler Keimer Sandoval (19) prešao je iz Betisa na pozajmicu u Crvenu zvezdu. Sandoval će… »
Zvezda predstavila tinejdžera iz Betisa: "Čuo sam za sjajne navijače!"

Zvezda predstavila tinejdžera iz Betisa: "Čuo sam za sjajne navijače!"

Sportske.net pre 1 dan
Crvena zvezda danas je predstavila i poslednje zimsko pojačanje u prelaznom roku koji je okončan 14. februara. Novi fudbaler "crveno-beilh" postao je kolumbijski defanzivac Keimer Sandoval (19) koji je stigao iz Betisa na pozajmicu u trajanju od godinu… »
Crvena zvezda dovela igrača Betisa na pozajmicu sa pravom otkupa: “Očekujemo da se brzo navikne na mentalitet kluba i stil…

Crvena zvezda dovela igrača Betisa na pozajmicu sa pravom otkupa: “Očekujemo da se brzo navikne na mentalitet kluba i stil…

Danas pre 1 dan
Mladi, 19-godišnji fudbaler Betisa Keimer Sandoval, došao je u Crvenu zvezdu na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz pravo otkupa, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana. Mladi, 19-godišnji fudbaler Betisa Keimer Sandoval, došao je u Crvenu… »
Keimer iz Betisa prešao na pozajmicu u Crvenu zvezdu

Keimer iz Betisa prešao na pozajmicu u Crvenu zvezdu

Radio sto plus pre 1 dan
Kolumbijski odbrambeni fudbaler prešao je na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz pravo otkupa. “Želim pre svega da se zahvalim što mi je ukazana prilika, veoma sam srećan zbog toga. Idemo napred. Saigrači su me lepo dočekali, rekli su mi… »
Crvena zvezda dovela igrača Betisa: Od njega želi da postane novi Naser Điga

Crvena zvezda dovela igrača Betisa: Od njega želi da postane novi Naser Điga

Mondo pre 1 dan
Novi štoper Crvene zvezde Kejmer Sandoval pridružio se ekipi Vladana Milojevića. Crvenu zvezdu je zvanično pojačao mladi defanzivac Kejmer Sandoval, koji je došao iz španskog Betisa na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz pravo otkupa… »
Štoper stigao u zvezdu: Keimer Sandoval zvanično je predstavljen kao novo pojačanje

Štoper stigao u zvezdu: Keimer Sandoval zvanično je predstavljen kao novo pojačanje

Dnevnik pre 1 dan
Mladi defanzivac Keimer Sandoval zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde. On je na Marakanu stigao iz španskog Betisa na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz pravo otkupa. "Želim pre svega da se zahvalim što mi je ukazana… »
Iz Betisa na Marakanu: Crvena zvezda dovela mladog štopera Sandovala

Iz Betisa na Marakanu: Crvena zvezda dovela mladog štopera Sandovala

Euronews pre 1 dan
Crvenu zvezdu je pojačao mladi defanzivac Keimer Sandoval, koji je u Ljutice Bogdana došao iz španskog Betisa na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz pravo otkupa. Sa ovim pojačanjem crveno-beli će rešiti deficitarno pitanje, a posle odlaska… »
Zalog za budućnost: Zvezda dovela igrača iz Betisa!

Zalog za budućnost: Zvezda dovela igrača iz Betisa!

Hot sport pre 1 dan
Reč je o velikom talentu! U zimskom prelaznom roku Crvenu zvezdu je pojačao mladi defanzivac Keimer Sandoval, koji je u klub došao iz španskog Betisa na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz pravo otkupa. O mladom odbrambenom fudbaleru je… »
Kolumbijac stigao u Zvezdu, Mrkela nije štedeo pohvale

Kolumbijac stigao u Zvezdu, Mrkela nije štedeo pohvale

Sport klub pre 1 dan
Po završetku učešća na Prvenstvu Južne Amerike za mlade sa reprezentacijom Kolumbije, Kejmer Sandoval je stigao u Beograd i zadužio dres Crvene zvezde. Kolumbijac je došao na jednoipogodišnju pozajmicu iz Betisa, a u Španiji je u prvom delu… »
Zvezda predstavila pojačanje iz Betisa, mladi štoper se setio Kolumbijca na Marakani

Zvezda predstavila pojačanje iz Betisa, mladi štoper se setio Kolumbijca na Marakani

Nova pre 1 dan
Crvenu zvezdu je u zimskom prelaznom roku pojačao mladi defanzivac Keimer Sandoval, koji je došao iz Betisa na pozajmicu od godinu i po dana, uz pravo otkupa. Keimer Sandoval je rođen 3. septembra 2005. godine u gradu Santjago de Kali, u Kolumbiji… »
Štoper stigao u Zvezdu

Štoper stigao u Zvezdu

B92 pre 1 dan
Mladi defanzivac Keimer Sandoval zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde. On je na Marakanu stigao iz španskog Betisa na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana, uz pravo otkupa. "Želim pre svega da se zahvalim što mi je ukazana… »
Pojačanje pred derbi: Crvena zvezda dovela igrača Betisa (foto)

Pojačanje pred derbi: Crvena zvezda dovela igrača Betisa (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
CRVENA zvezda se pojačala pred večiti derbi. Novi fudbaler srpskog šampiona postao je defanzivac Keimer Sandoval. FOTO: FK Crvena zvezda Ovaj 19-godišnjak je u redove crveno-belih stigao na pozajmicu na godinu i po dana iz Betisa. Reprezentativac je… »

Vesti dana »