Povezane vesti
Opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata
Niške vesti 20.02.2025
„Mi u potpunosti podržavamo zahteve studenata da institucije u Srbiji moraju da rade svoj posao, da se poštuju zakoni i da smo svi pred njima isti. U prethodnom periodu mi smo, u radu Gradske opštine Medijana, pokazali kako jedna institucija može, treba… »
Prvi mart dan studenata u jedinoj opozicionoj opštini u Srbiji
Vreme 20.02.2025
Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata. Tog dana će u Nišu biti održan veliki protest. U Nišu će 1. marta biti održan veliki protest, a jedina opoziciona opština u Srbiji, niška opština Medijana, proglasila je 1. mart danom studenata i… »
Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata
Nova 20.02.2025
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Veliki protest u Nišu zakazan je za taj dan i najavljeno je da će se studenti i građani "sliti" iz svih delova Srbije. Veliki broj građana Srbije najavljuje… »
Radio 021 20.02.2025
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Za taj dan zakazan je veliki protest u Nišu, a širi centar grada administrativno pripada Opštini Medijana, pišu Južne vesti. "Mi u potpunosti podržavamo zahteve… »
Serbian News Media 20.02.2025
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Veliki protest u Nišu zakazan je za taj dan i najavljeno je da će se studenti i građani „sliti“ iz svih delova Srbije. Veliki broj građana Srbije najavljuje… »
Vesti dana »

Janković: Svako ko je želeo da učestvuje u javnoj raspravi o mineralnim sirovinama imao vremena da se prijavi
Blic pre 33 minutajoš 24 povezane

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 48 minutajoš 51 povezana