Povezane vesti

Opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata

Opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata

Niške vesti pre 1 dan
„Mi u potpunosti podržavamo zahteve studenata da institucije u Srbiji moraju da rade svoj posao, da se poštuju zakoni i da smo svi pred njima isti. U prethodnom periodu mi smo, u radu Gradske opštine Medijana, pokazali kako jedna institucija može… »
Prvi mart dan studenata u jedinoj opozicionoj opštini u Srbiji

Prvi mart dan studenata u jedinoj opozicionoj opštini u Srbiji

Vreme pre 1 dan
Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata. Tog dana će u Nišu biti održan veliki protest. U Nišu će 1. marta biti održan veliki protest, a jedina opoziciona opština u Srbiji, niška opština Medijana, proglasila je 1. mart danom… »
Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata

Nova pre 1 dan
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Veliki protest u Nišu zakazan je za taj dan i najavljeno je da će se studenti i građani "sliti" iz svih delova Srbije. Veliki broj građana Srbije najavljuje… »

Radio 021 pre 1 dan
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Za taj dan zakazan je veliki protest u Nišu, a širi centar grada administrativno pripada Opštini Medijana, pišu Južne vesti. "Mi u potpunosti podržavamo… »

Serbian News Media pre 1 dan
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Veliki protest u Nišu zakazan je za taj dan i najavljeno je da će se studenti i građani „sliti“ iz svih delova Srbije. Veliki broj građana Srbije… »

Vesti dana »