Povezane vesti
Opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata
Niške vesti 20.02.2025
„Mi u potpunosti podržavamo zahteve studenata da institucije u Srbiji moraju da rade svoj posao, da se poštuju zakoni i da smo svi pred njima isti. U prethodnom periodu mi smo, u radu Gradske opštine Medijana, pokazali kako jedna institucija može, treba… »
Prvi mart dan studenata u jedinoj opozicionoj opštini u Srbiji
Vreme 20.02.2025
Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata. Tog dana će u Nišu biti održan veliki protest. U Nišu će 1. marta biti održan veliki protest, a jedina opoziciona opština u Srbiji, niška opština Medijana, proglasila je 1. mart danom studenata i… »
Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata
Nova 20.02.2025
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Veliki protest u Nišu zakazan je za taj dan i najavljeno je da će se studenti i građani "sliti" iz svih delova Srbije. Veliki broj građana Srbije najavljuje… »
Niška opština Medijana proglasila 1. mart danom studenata
Serbian News Media 20.02.2025
Niška opština Medijana proglasila je 1. mart danom studenata i podržala studentske zahteve. Veliki protest u Nišu zakazan je za taj dan i najavljeno je da će se studenti i građani „sliti“ iz svih delova Srbije. Veliki broj građana Srbije najavljuje… »
Vesti dana »
ECB drugi put podigla kamate od početka rata SAD i Irana
Bloomberg Adria pre 59 minutajoš 31 povezana
Kako se prijaviti za glasanje iz inostranstva na izborima 25. oktobra
Nova pre 9 minutajoš 26 povezanih
FT: Izbori u Srbiji 25. oktobra najteža bitka u političkoj karijeri nacionaliste Vučića
Beta pre 54 minutajoš 23 povezane
Tramp obećao Amerikancima po 5.000 dolara ako republikanci pobede: „Pretvarajte se da sam ja na glasačkom listiću“
Nova pre 5 satijoš 33 povezane
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 40 povezanih