Povezane vesti
VIDEO Novosadski učenici pokrenuli svoj dnevnik: "Javni servis je zanemario svoju dužnost"
Radio 021 20.02.2025
Učenici Tehničke škole "Pavle Savić" u blokadi odlučili su da pokrenu sopstvenu informativnu emisiju. Njihov dnevnik koji emituju na Instagramu nazvali su "Vesti blokada". U prvom, kratkom dnevniku, maturanti su imali prezenterku, gošću, ali i reporterku… »
Učenici Tehničke škole “Pavle Savić” u Novom Sadu pokrenuli sopstveni dnevnik (VIDEO)
Luftika 20.02.2025
Učenici Tehničke škole “Pavle Savić” u blokadi odlučili su da pokrenu sopstvenu informativnu emisiju. Njihov dnevnik koji emituju na Instagramu nazavali su “Vesti blokada”. U prvom, kratkom dnevniku, maturanti su imali prezenterku, gošću, ali i… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 13 minutajoš 46 povezanih
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
NPS: Milioni iz gradskog budžeta ponovo završili u službi propagande
Jug press pre 2 satajoš 20 povezanih
Od 1. jula kazne za teretna vozila koja ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine
Forbes pre 2 satajoš 16 povezanih