Povezane vesti
Vlasti Azerbejdžana suspendovale BBC na azerskom
BBC News 20.02.2025
„Duboko žalimo zbog restriktivnog poteza protiv slobode medija", kažu iz BBC-ja. Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je „nerado" odlučio da zatvori kancelariju u prestonici Bakuu, nakon usmenog upustva Ministarstva spoljnih… »
Radio 021 20.02.2025
„Duboko žalimo zbog restriktivnog poteza protiv slobode medija", kažu iz BBC-ja. BBC BBC na azerskom je sajt koji svake nedelje čita oko milion ljudi Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je „nerado" odlučio da zatvori… »
NIN 20.02.2025
Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je "nerado" odlučio da zatvori kancelariju u prestonici Bakuu, nakon usmenog upustva Ministarstva spoljnih poslova. "Duboko žalimo zbog restriktivnog poteza protiv slobode medija", kažu… »
Južne vesti 20.02.2025
BBC BBC na azerskom je sajt koji svake nedelje čita oko milion ljudi Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je „nerado“ odlučio da zatvori kancelariju u prestonici Bakuu, nakon usmenog upustva Ministarstva spoljnih poslova… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Rusi pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u
Biznis.rs pre 10 minutajoš 40 povezanih
Vođa navijača Partizana mučio: Mladića?! Jezivi detalji hapšenja u Nišu: Sumnja se da je žrtva silovana!
Blic pre 25 minutajoš 26 povezanih
Lalić: Policija više ne preza ni da se pred kamerama vrlo brutalno obračunava sa novinarima
Cenzolovka pre 20 minutajoš 13 povezanih
Ko je čovek koji je navodno doneo drogu Vladi Đajiću: Uhapšen u Beogradu, policiji bežao u donjem vešu
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Tabaković: Sekundarne sankcije prema NBS značile bi obustavu svih plaćanja
Novi magazin pre 1 satjoš 37 povezanih