Povezane vesti
Vlasti Azerbejdžana suspendovale BBC na azerskom
BBC News 20.02.2025
„Duboko žalimo zbog restriktivnog poteza protiv slobode medija", kažu iz BBC-ja. Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je „nerado" odlučio da zatvori kancelariju u prestonici Bakuu, nakon usmenog upustva Ministarstva spoljnih… »
Radio 021 20.02.2025
„Duboko žalimo zbog restriktivnog poteza protiv slobode medija", kažu iz BBC-ja. BBC BBC na azerskom je sajt koji svake nedelje čita oko milion ljudi Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je „nerado" odlučio da zatvori… »
NIN 20.02.2025
Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je "nerado" odlučio da zatvori kancelariju u prestonici Bakuu, nakon usmenog upustva Ministarstva spoljnih poslova. "Duboko žalimo zbog restriktivnog poteza protiv slobode medija", kažu… »
Južne vesti 20.02.2025
BBC BBC na azerskom je sajt koji svake nedelje čita oko milion ljudi Vlasti u Azerbejdžanu su suspendovale rad BBC-ja u toj zemlji. BBC je „nerado“ odlučio da zatvori kancelariju u prestonici Bakuu, nakon usmenog upustva Ministarstva spoljnih poslova… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 1 satjoš 19 povezanih

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli? Koliko je stravična zamisao atomska bomba u osvetničkim rukama i usijanim
Kurir pre 56 minutajoš 29 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 3 satajoš 15 povezanih