Повезане вести
Власти Азербејџана суспендовале ББЦ на азерском
BBC News 20.02.2025
„Дубоко жалимо због рестриктивног потеза против слободе медија", кажу из ББЦ-ја. Власти у Азербејџану су суспендовале рад ББЦ-ја у тој земљи. ББЦ је „нерадо" одлучио да затвори канцеларију у престоници Бакуу, након усменог… »
Радио 021 20.02.2025
„Дубоко жалимо због рестриктивног потеза против слободе медија", кажу из ББЦ-ја. ББЦ ББЦ на азерском је сајт који сваке недеље чита око милион људи Власти у Азербејџану су суспендовале рад ББЦ-ја у тој земљи. ББЦ је „нерадо"… »
НИН 20.02.2025
Власти у Азербејџану су суспендовале рад ББЦ-ја у тој земљи. ББЦ је "нерадо" одлучио да затвори канцеларију у престоници Бакуу, након усменог упуства Министарства спољних послова. "Дубоко жалимо због рестриктивног потеза… »
Јужне вести 20.02.2025
ББЦ ББЦ на азерском је сајт који сваке недеље чита око милион људи Власти у Азербејџану су суспендовале рад ББЦ-ја у тој земљи. ББЦ је „нерадо“ одлучио да затвори канцеларију у престоници Бакуу, након усменог упуства… »
Вести дана »

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 35 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана