Povezane vesti

Vučić o padu nadstrešnice: Greška struke, a ne korupcija

Vučić o padu nadstrešnice: Greška struke, a ne korupcija

RTK 20.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je posle pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra rekao istinu – da u konstrukcionom smislu nije izvršena rekonstrukcija nadstrešnice, jer da je to urađeno ne bi se… »
Vučić na insajderu: Nadstrešnica nije pala zbog korupcije

Vučić na insajderu: Nadstrešnica nije pala zbog korupcije

Pravda 20.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je posle pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra rekao istinu - da u konstrukcijskom smislu nije izvršena rekonstrukcija nadstrešnice, jer da je to urađeno ne bi se dogodila… »
„Ja sam u pravu…“: Vučić i dalje tvrdi da rekonstrukcije nadstrešnice u Novom Sadu nije bilo

„Ja sam u pravu…“: Vučić i dalje tvrdi da rekonstrukcije nadstrešnice u Novom Sadu nije bilo

Nedeljnik 20.02.2025
Rekonstrukcija nadstrešnice u Novom Sadu nije izvršena, u konstrucionom smislu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u četvrtak uveče na TV Insajder. Na pitanje Brankice Stanković, glavne i odgovorne urednice TV Insajder, zašto je izneo… »
Vučić: Korupcije je možda bilo, ali je nadstrešnica pala zbog greške struke

Vučić: Korupcije je možda bilo, ali je nadstrešnica pala zbog greške struke

Radio sto plus 20.02.2025
“Korupcije je možda bilo, ali to nema veze sa nadstrešnicom. Nadstrešnica je pala zbog greške struke, ne zbog toga što je neki podizvođač platio manje ili više nekom drugom podizvođaču”, rekao je Vučić za televiziju Insajder. Na komentar da je u danu… »

Vesti dana »