Povezane vesti
Mićanović: Ovako živimo i zato što se desio 12. mart, kada sam video šta mladi misle – bio sam presrećan
N1 Info 20.02.2025
“Mislio sam da su mladi ljudi udaljeni od realnosti. Kada sam video šta misle i kakvu zemlju žele, bio sam presrećan", izjavio je glumac Dragan Mićanović. Govoreći o seriji "Sablja" u kojoj igra Zorana Đinđića, rekao je da je siguran da se u Srbiji danas… »
Mićanović: Ovako živimo i zato što se desio 12. mart, kada sam video šta mladi misle – bio sam presrećan
Novi magazin 20.02.2025
“Mislio sam da su mladi ljudi udaljeni od realnosti. Kada sam video šta misle i kakvu zemlju žele, bio sam presrećan", izjavio je glumac Dragan Mićanović. Govoreći o seriji "Sablja" u kojoj igra Zorana Đinđića, rekao je da je siguran da se u Srbiji danas… »
Vesti dana »
Ultimatum od 48 sati: Tramp preti uništenjem iranskih elektrana, ako moreuz ostane zatvoren
BBC News pre 57 minutajoš 71 povezana
Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se danas mese mladenčići?
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 24 povezane
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom /video/
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Vojska Ukrajine: Rusi kreću na Konstantinovku; udar dronova na Kijevsku oblast
RTS pre 21 minutajoš 17 povezanih
(Foto) Parlamentarni izbori u Sloveniji: Janša poručio da će ovo glasanje odrediti pravac u kojem će se kretati država
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 14 povezanih