Повезане вести

"Дао сам упутства да све буде брзо, спремни смо 24/7" Драматично обраћање Зеленског током ноћи (видео)

"Дао сам упутства да све буде брзо, спремни смо 24/7" Драматично обраћање Зеленског током ноћи (видео)

Курир 21.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да убрзано ради на постизању снажног споразума о улагањима и безбедности са САД, оценивши да састанак с америчким изаслаником Китом Келогом… »
Зеленски: Украјина спремна за споразум са САД о инвестицијама и безбедности

Зеленски: Украјина спремна за споразум са САД о инвестицијама и безбедности

НИН 21.02.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је, након састанка са специјалним представником председника САД за Украјину и Русију Китом Келогом, да је Украјина спремна на споразум о инвестицијама и безбедности. "Украјина је… »
Драматично ноћно обраћање Зеленског: „Дао сам упутства да се све уради брзо. Спремни смо, спремни 24/7!“

Драматично ноћно обраћање Зеленског: „Дао сам упутства да се све уради брзо. Спремни смо, спремни 24/7!“

Нова 21.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски рекао је у четвртак да је Украјина спремна да брзо ради на постизању снажног инвестиционог и безбедносног споразума са САД, рекавши да састанак са америчким изаслаником Китом Келогом… »
Зеленски наглашава потребу за снажним споразумима са САД након састанка са изаслаником

Зеленски наглашава потребу за снажним споразумима са САД након састанка са изаслаником

Слободна Европа 21.02.2025
Украјински предсједник Володимир Зеленски оцијенио је своје разговоре с америчким изаслаником Кеитхом Келлоггом у позитивном свјетлу 20. фебруара, упркос даљњим знаковима напетости када је планирана заједничка конференција за… »
Драматично ноц́но обрац́ање Зеленског "Наредио сам да се све уради брзо! Спремни смо... Важно је!" (видео)

Драматично ноц́но обрац́ање Зеленског "Наредио сам да се све уради брзо! Спремни смо... Важно је!" (видео)

Ало 21.02.2025
Састанак са Келогом одржан је дан након што су Зеленски и амерички председник Доналд Трамп разменили тешке речи. Украјински председник Володимир Зеленски рекао је у четвртак да је Украјина спремна да брзо ради на постизању… »
Драматично обраћање Зеленског током ноћи: "Дао сам упутства да све буде брзо. Спремни смо, 24/7"

Драматично обраћање Зеленског током ноћи: "Дао сам упутства да све буде брзо. Спремни смо, 24/7"

Блиц 21.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да убрзано ради на постизању снажног споразума о улагањима и сигурности са САД, оценивши да састанак с америчким изаслаником Китом Келогом… »
"Дао сам упуте, спремни смо 24/7": Драматично обраћање Зеленског након састанка са Трамповим човеком

"Дао сам упуте, спремни смо 24/7": Драматично обраћање Зеленског након састанка са Трамповим човеком

Мондо 21.02.2025
Огласио се украјински председник након састанка са америчким изаслаником Келогом. Украјински председник Владимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да брзо ради на постизању снажног споразума о улагањима и… »
Драматично обраћање Зеленског: "Дао сам упутства да све буде брзо. Спремни смо, спремни 24/7!"

Драматично обраћање Зеленског: "Дао сам упутства да све буде брзо. Спремни смо, спремни 24/7!"

Телеграф 21.02.2025
Препоручујемо. Украјински председник Володимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да убрзано ради на постизању снажног споразума о улагањима и сигурности са САД, оценивши да састанак с америчким изаслаником… »
Зеленски након састанка са Трамповим изаслаником за Украјину и Русију: Важно је за нас – и за цео слободан свет – да се осети…

Зеленски након састанка са Трамповим изаслаником за Украјину и Русију: Важно је за нас – и за цео слободан свет – да се осети…

Данас 20.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски огласио се на друштвеној мрежи КС након што се раније данас сусрео с Трамповим специјалним изаслаником за Украјину и Русију Китом Келогом. „Имао сам продуктиван састанак с Келогом. Добра… »
Зеленски попушта: "Спремни смо за споразум са САД, радићемо 24 сата дневно" (фото)

Зеленски попушта: "Спремни смо за споразум са САД, радићемо 24 сата дневно" (фото)

Блиц 20.02.2025
"Морамо да осигурамо да мир буде трајан и стабилан, како Русија више никада не би могла започети нови рат" поручио је Зеленски. Украјински председник Володимир Зеленски огласио се на друштвеној мрежи КС након данашњег сусрета с… »

Вести дана »