Povezane vesti
"Dao sam uputstva da sve bude brzo, spremni smo 24/7" Dramatično obraćanje Zelenskog tokom noći (video)
Kurir 21.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da ubrzano radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i bezbednosti sa SAD, ocenivši da sastanak s američkim izaslanikom Kitom Kelogom "vraća nadu" u uspeh. -… »
Zelenski: Ukrajina spremna za sporazum sa SAD o investicijama i bezbednosti
NIN 21.02.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je, nakon sastanka sa specijalnim predstavnikom predsednika SAD za Ukrajinu i Rusiju Kitom Kelogom, da je Ukrajina spremna na sporazum o investicijama i bezbednosti. "Ukrajina je spremna za snažan, zaista… »
Dramatično noćno obraćanje Zelenskog: „Dao sam uputstva da se sve uradi brzo. Spremni smo, spremni 24/7!“
Nova 21.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u četvrtak da je Ukrajina spremna da brzo radi na postizanju snažnog investicionog i bezbednosnog sporazuma sa SAD, rekavši da sastanak sa američkim izaslanikom Kitom Kelogom „vraća nadu“ u uspeh… »
Zelenski naglašava potrebu za snažnim sporazumima sa SAD nakon sastanka sa izaslanikom
Slobodna Evropa 21.02.2025
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski ocijenio je svoje razgovore s američkim izaslanikom Keithom Kelloggom u pozitivnom svjetlu 20. februara, uprkos daljnjim znakovima napetosti kada je planirana zajednička konferencija za novinare otkazana… »
Dramatično noćno obraćanje Zelenskog "Naredio sam da se sve uradi brzo! Spremni smo... Važno je!" (video)
Alo 21.02.2025
Sastanak sa Kelogom održan je dan nakon što su Zelenski i američki predsednik Donald Tramp razmenili teške reči. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u četvrtak da je Ukrajina spremna da brzo radi na postizanju snažnog investicionog i… »
Dramatično obraćanje Zelenskog tokom noći: "Dao sam uputstva da sve bude brzo. Spremni smo, 24/7"
Blic 21.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da ubrzano radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i sigurnosti sa SAD, ocenivši da sastanak s američkim izaslanikom Kitom Kelogom "vraća nadu" u uspeh. -… »
"Dao sam upute, spremni smo 24/7": Dramatično obraćanje Zelenskog nakon sastanka sa Trampovim čovekom
Mondo 21.02.2025
Oglasio se ukrajinski predsednik nakon sastanka sa američkim izaslanikom Kelogom. Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da brzo radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i bezbednosti sa SAD-om… »
Dramatično obraćanje Zelenskog: "Dao sam uputstva da sve bude brzo. Spremni smo, spremni 24/7!"
Telegraf 21.02.2025
Preporučujemo. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da ubrzano radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i sigurnosti sa SAD, ocenivši da sastanak s američkim izaslanikom Kitom Kelogom "vraća nadu"… »
Zelenski nakon sastanka sa Trampovim izaslanikom za Ukrajinu i Rusiju: Važno je za nas – i za ceo slobodan svet – da se oseti…
Danas 20.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski oglasio se na društvenoj mreži X nakon što se ranije danas susreo s Trampovim specijalnim izaslanikom za Ukrajinu i Rusiju Kitom Kelogom. „Imao sam produktivan sastanak s Kelogom. Dobra rasprava, mnogo važnih… »
Zelenski popušta: "Spremni smo za sporazum sa SAD, radićemo 24 sata dnevno" (foto)
Blic 20.02.2025
"Moramo da osiguramo da mir bude trajan i stabilan, kako Rusija više nikada ne bi mogla započeti novi rat" poručio je Zelenski. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski oglasio se na društvenoj mreži X nakon današnjeg susreta s Kitom Kelogom, posebnim… »
Vesti dana »

Upozorenje na toplotni talas i veliki požar u Kladovu uz visoke temperature u Srbiji
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 29 povezanih

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu biće zaposleno 800 radnika iz Nepala i Maroka zbog manjka domaće radne snage
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 15 povezanih

Razorni požari u Crnoj Gori i požari u Kladovu: intenzivna borba vatrogasaca i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 65 povezanih

SAD i Kina produžile trgovinsko primirje i odložile carine na 90 dana
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 24 povezane