Повезане вести
"Дао сам упутства да све буде брзо, спремни смо 24/7" Драматично обраћање Зеленског током ноћи (видео)
Курир 21.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да убрзано ради на постизању снажног споразума о улагањима и безбедности са САД, оценивши да састанак с америчким изаслаником Китом Келогом… »
Зеленски: Украјина спремна за споразум са САД о инвестицијама и безбедности
НИН 21.02.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је, након састанка са специјалним представником председника САД за Украјину и Русију Китом Келогом, да је Украјина спремна на споразум о инвестицијама и безбедности. "Украјина је… »
Драматично ноћно обраћање Зеленског: „Дао сам упутства да се све уради брзо. Спремни смо, спремни 24/7!“
Нова 21.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски рекао је у четвртак да је Украјина спремна да брзо ради на постизању снажног инвестиционог и безбедносног споразума са САД, рекавши да састанак са америчким изаслаником Китом Келогом… »
Зеленски наглашава потребу за снажним споразумима са САД након састанка са изаслаником
Слободна Европа 21.02.2025
Украјински предсједник Володимир Зеленски оцијенио је своје разговоре с америчким изаслаником Кеитхом Келлоггом у позитивном свјетлу 20. фебруара, упркос даљњим знаковима напетости када је планирана заједничка конференција за… »
Драматично ноц́но обрац́ање Зеленског "Наредио сам да се све уради брзо! Спремни смо... Важно је!" (видео)
Ало 21.02.2025
Састанак са Келогом одржан је дан након што су Зеленски и амерички председник Доналд Трамп разменили тешке речи. Украјински председник Володимир Зеленски рекао је у четвртак да је Украјина спремна да брзо ради на постизању… »
Драматично обраћање Зеленског током ноћи: "Дао сам упутства да све буде брзо. Спремни смо, 24/7"
Блиц 21.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да убрзано ради на постизању снажног споразума о улагањима и сигурности са САД, оценивши да састанак с америчким изаслаником Китом Келогом… »
"Дао сам упуте, спремни смо 24/7": Драматично обраћање Зеленског након састанка са Трамповим човеком
Мондо 21.02.2025
Огласио се украјински председник након састанка са америчким изаслаником Келогом. Украјински председник Владимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да брзо ради на постизању снажног споразума о улагањима и… »
Драматично обраћање Зеленског: "Дао сам упутства да све буде брзо. Спремни смо, спремни 24/7!"
Телеграф 21.02.2025
Препоручујемо. Украјински председник Володимир Зеленски у четвртак је изјавио да је Украјина спремна да убрзано ради на постизању снажног споразума о улагањима и сигурности са САД, оценивши да састанак с америчким изаслаником… »
Зеленски након састанка са Трамповим изаслаником за Украјину и Русију: Важно је за нас – и за цео слободан свет – да се осети…
Данас 20.02.2025
Украјински председник Володимир Зеленски огласио се на друштвеној мрежи КС након што се раније данас сусрео с Трамповим специјалним изаслаником за Украјину и Русију Китом Келогом. „Имао сам продуктиван састанак с Келогом. Добра… »
Зеленски попушта: "Спремни смо за споразум са САД, радићемо 24 сата дневно" (фото)
Блиц 20.02.2025
"Морамо да осигурамо да мир буде трајан и стабилан, како Русија више никада не би могла започети нови рат" поручио је Зеленски. Украјински председник Володимир Зеленски огласио се на друштвеној мрежи КС након данашњег сусрета с… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана