Povezane vesti

"Dao sam uputstva da sve bude brzo, spremni smo 24/7" Dramatično obraćanje Zelenskog tokom noći (video)

"Dao sam uputstva da sve bude brzo, spremni smo 24/7" Dramatično obraćanje Zelenskog tokom noći (video)

Kurir pre 18 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da ubrzano radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i bezbednosti sa SAD, ocenivši da sastanak s američkim izaslanikom Kitom Kelogom "vraća nadu" u uspeh… »
Zelenski: Ukrajina spremna za sporazum sa SAD o investicijama i bezbednosti

Zelenski: Ukrajina spremna za sporazum sa SAD o investicijama i bezbednosti

NIN pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je, nakon sastanka sa specijalnim predstavnikom predsednika SAD za Ukrajinu i Rusiju Kitom Kelogom, da je Ukrajina spremna na sporazum o investicijama i bezbednosti. "Ukrajina je spremna za snažan, zaista… »
Dramatično noćno obraćanje Zelenskog: „Dao sam uputstva da se sve uradi brzo. Spremni smo, spremni 24/7!“

Dramatično noćno obraćanje Zelenskog: „Dao sam uputstva da se sve uradi brzo. Spremni smo, spremni 24/7!“

Nova pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u četvrtak da je Ukrajina spremna da brzo radi na postizanju snažnog investicionog i bezbednosnog sporazuma sa SAD, rekavši da sastanak sa američkim izaslanikom Kitom Kelogom „vraća nadu“ u uspeh… »
Zelenski naglašava potrebu za snažnim sporazumima sa SAD nakon sastanka sa izaslanikom

Zelenski naglašava potrebu za snažnim sporazumima sa SAD nakon sastanka sa izaslanikom

Slobodna Evropa pre 1 dan
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski ocijenio je svoje razgovore s američkim izaslanikom Keithom Kelloggom u pozitivnom svjetlu 20. februara, uprkos daljnjim znakovima napetosti kada je planirana zajednička konferencija za novinare otkazana… »
Dramatično noćno obraćanje Zelenskog "Naredio sam da se sve uradi brzo! Spremni smo... Važno je!" (video)

Dramatično noćno obraćanje Zelenskog "Naredio sam da se sve uradi brzo! Spremni smo... Važno je!" (video)

Alo pre 1 dan
Sastanak sa Kelogom održan je dan nakon što su Zelenski i američki predsednik Donald Tramp razmenili teške reči. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u četvrtak da je Ukrajina spremna da brzo radi na postizanju snažnog investicionog i… »
Dramatično obraćanje Zelenskog tokom noći: "Dao sam uputstva da sve bude brzo. Spremni smo, 24/7"

Dramatično obraćanje Zelenskog tokom noći: "Dao sam uputstva da sve bude brzo. Spremni smo, 24/7"

Blic pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da ubrzano radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i sigurnosti sa SAD, ocenivši da sastanak s američkim izaslanikom Kitom Kelogom "vraća nadu" u uspeh. -… »
"Dao sam upute, spremni smo 24/7": Dramatično obraćanje Zelenskog nakon sastanka sa Trampovim čovekom

"Dao sam upute, spremni smo 24/7": Dramatično obraćanje Zelenskog nakon sastanka sa Trampovim čovekom

Mondo pre 1 dan
Oglasio se ukrajinski predsednik nakon sastanka sa američkim izaslanikom Kelogom. Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da brzo radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i bezbednosti sa SAD-om… »
Dramatično obraćanje Zelenskog: "Dao sam uputstva da sve bude brzo. Spremni smo, spremni 24/7!"

Dramatično obraćanje Zelenskog: "Dao sam uputstva da sve bude brzo. Spremni smo, spremni 24/7!"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u četvrtak je izjavio da je Ukrajina spremna da ubrzano radi na postizanju snažnog sporazuma o ulaganjima i sigurnosti sa SAD, ocenivši da sastanak s američkim izaslanikom Kitom Kelogom "vraća… »
Zelenski nakon sastanka sa Trampovim izaslanikom za Ukrajinu i Rusiju: Važno je za nas – i za ceo slobodan svet – da se…

Zelenski nakon sastanka sa Trampovim izaslanikom za Ukrajinu i Rusiju: Važno je za nas – i za ceo slobodan svet – da se…

Danas pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski oglasio se na društvenoj mreži X nakon što se ranije danas susreo s Trampovim specijalnim izaslanikom za Ukrajinu i Rusiju Kitom Kelogom. „Imao sam produktivan sastanak s Kelogom. Dobra rasprava, mnogo važnih… »
Zelenski popušta: "Spremni smo za sporazum sa SAD, radićemo 24 sata dnevno" (foto)

Zelenski popušta: "Spremni smo za sporazum sa SAD, radićemo 24 sata dnevno" (foto)

Blic pre 1 dan
"Moramo da osiguramo da mir bude trajan i stabilan, kako Rusija više nikada ne bi mogla započeti novi rat" poručio je Zelenski. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski oglasio se na društvenoj mreži X nakon današnjeg susreta s Kitom Kelogom… »

Vesti dana »