Povezane vesti
"Neka me tuže, moj obraz je čist" Aleksandra Bursać o žestokom ratu s koleginicama: Evo kako je prošao njihov susret: Srele…
Kurir 21.02.2025
Pevačica Aleksandra Bursać progovorila je o sukobu sa koleginicama Katarinom Grujić, Tamarom Milutinović i Andreanom Čeklić i otkrila je da li joj je stigla tužba, ali i da li je došlo do slučajnog susreta. Sve je počelo kada je Aleksandra snimila pesmu… »
"Neka tuži,: obraz mi je čist!" Aleksandra Bursać o ratu sa koleginicama: "Srela sam Kaću...."
Blic 20.02.2025
Pevačica Aleksandra Bursać progovorila je o sukobu sa koleginicama Katarinom Grujić, Tamarom Milutinović i Andreanom Čeklić, za emsiju „Scena“ otkrila je da li je stigla tužba, ali i da je došlo do slučajnog susreta. Sve je počelo kada je Aleksandra… »
Vesti dana »

Nastavlja se prvo kolo Lige šampiona – derbiji u Minhenu i Liverpulu, debituje Pafos
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih

"Rubio je tražio sastanak sa mnom": Vučić iz Japana: Ako rešimo američke carine, možemo da očekujemo nove japanske investicije
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski dron pogodio Kirovogradsku oblast: Bez struje 44 naselja, vozovi kasne širom Ukrajine
Euronews pre 41 minutajoš 8 povezanih