Povezane vesti

Melina Džinović započela novi život: Luksuz, gala večere i batler na usluzi!

Melina Džinović započela novi život: Luksuz, gala večere i batler na usluzi!

Svet plus pre 19 sati
Nakon razvoda od Harisa Džinovića, Melina Galić odlučila je da okrene novi list i preseli se na Azurnu obalu. Dugo se nije znalo ništa o njenom životu u inostranstvu, ali sada su se pojavili snimci koji otkrivaju kako provodi dane u luksuzu. Melina… »
Melina se nakon razvoda bahati! Uhvaćena kako izlazi iz hotela za milionere, sačekala je skupa kola i muškarac s kojim je…

Melina se nakon razvoda bahati! Uhvaćena kako izlazi iz hotela za milionere, sačekala je skupa kola i muškarac s kojim je…

Kurir pre 24 sata
Pevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga, Melina Galić, prošle godine su se razveli na iznenađenje svih. Svako je nastavio svojim životom, folker se posvetio deci i pevanju, a od Meline nije bilo ni traga ni glasa. Na društvenoj mreži… »
"Da se razumemo, ja sam pobegla": Melina živi kao kraljica posle razvoda od Harisa Džinovića, a ovako je otišla iz kuće…

"Da se razumemo, ja sam pobegla": Melina živi kao kraljica posle razvoda od Harisa Džinovića, a ovako je otišla iz kuće…

Blic pre 1 dan
Posle razvoda od pevača Harisa Džinovića, Melina Galić napustila je porodičnu vilu na Senjaku. Ona sad živi u Monaku, a detalji njenog raskošnog života u poslednje vreme često dolaze do javnosti. Haris Džinović jednom prilikom je otvoreno… »
Ovako Melina izgleda kad skine svu šminku sa lica: Pogledajte u kakvom izdanju je Harisova bivša uhvaćena u Beogradu - tada…

Ovako Melina izgleda kad skine svu šminku sa lica: Pogledajte u kakvom izdanju je Harisova bivša uhvaćena u Beogradu - tada…

Blic pre 1 dan
Pevač Haris Džinović i njegova bivša supruga Melina razveli su se posle 22 godine zajedničkog života, a detalji o njima i dalje izazivaju veliku pažnju javnosti. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje… »

Vesti dana »