Povezane vesti

Republika srpska će odgovoriti u skladu sa dejtonom! Dodik: Delovaćemo u skladu sa zakonom, moguć i referendum

Republika srpska će odgovoriti u skladu sa dejtonom! Dodik: Delovaćemo u skladu sa zakonom, moguć i referendum

Kurir pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da je jedini ispravan ustavni i zakonit scenario da bude prekinut postupak protiv njega pred Sudom BiH ili da usledi oslobađajuća presuda, a da će u suprotnom biti donesene odluke na najvišim organima… »
SNSD pokrenula inicijativu za poništenje antidejtonskih mera: RS ne priznaje nijednu Šmitovu odluku

SNSD pokrenula inicijativu za poništenje antidejtonskih mera: RS ne priznaje nijednu Šmitovu odluku

RTS pre 13 sati
Predsednik Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je stranka pokrenula inicijativu za poništenje svih odluka i zakona koji nisu doneseni u skladu s Dejtonskim sporazumom i Ustavom BiH, naglašavajući da Srpska ne priznaje nijednu odluku… »
Ovo je katastrofa za državu: Sarajevo izriče presudu protiv opstanka – Bosne

Ovo je katastrofa za državu: Sarajevo izriče presudu protiv opstanka – Bosne

Sputnik pre 15 sati
Gotovo sam siguran da bi, u slučaju da Sud BiH donese neku osuđujuću presudu protiv Milorada Dodika, ona imala katastrofalne posledice po tu državu, jer takva presuda ruši Ustav BiH, Dejtonski sporazum i Ustav Republike Srpske što bi bila apsolutna… »
Dodik: Još nisam odlučio da li ću ići na izricanje presude

Euronews pre 22 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da još nije odlučio da li će u Sudu BiH prisustvovati izricanju presude u sredu, 26. februara, i dodao da postoji mogućnost da ne ode, što mu zakon dozvoljava. On je rekao da ga niko nikada iz… »

RTV pre 24 sata
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da još nije odlučio da li će u Sudu BiH prisustvovati izricanju presude u sredu, 26. februara, i dodao da postoji mogućnost da ne ode, što mu zakon dozvoljava. On je rekao da ga niko… »
Dodik: Ne znam da li ću ići na izricanje presude, Marfi hteo da me hapsi

Dodik: Ne znam da li ću ići na izricanje presude, Marfi hteo da me hapsi

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da još nije odlučio da li će ići na izricanje presude u Sud BiH 26. februara. "Da je prava i pravde, proces nije trebalo ni da se desi. Jedino je trebalo da se desi da Sud BiH ne potvrdi optužnicu… »
Dodik: Još nisam odlučio da li ću se pojaviti na izricanju presude u Sudu BiH

Dodik: Još nisam odlučio da li ću se pojaviti na izricanju presude u Sudu BiH

Danas pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Banjaluci da još nije odlučio da li će ići na izricanje presude u Sud BiH 26. februara. „Da je prava i pravde, proces se nije trebao ni desiti. Јedino je trebalo da se desi da Sud BiH… »

Vesti dana »