Povezane vesti

„Mnogo je značio meni i mom narodu": Kako je atentat na Malkolma Iksa pre 60 godina potresao Ameriku

„Mnogo je značio meni i mom narodu": Kako je atentat na Malkolma Iksa pre 60 godina potresao Ameriku

BBC News pre 1 dan
Pre šest decenija, u Americi je ubijen jedan od vođa afro-američkog pokreta za ljudska prava. Američki crni nacionalistički vođa Malkolm Iks ubijen je 21. februara 1965, u 39. godini. BBC je u ono vreme izveštavao o reakciji njegovog usvojenog doma… »
„Mnogo je značio meni i mom narodu“: Kako je atentat na Malkolma Iksa pre 60 godina potresao Ameriku

„Mnogo je značio meni i mom narodu“: Kako je atentat na Malkolma Iksa pre 60 godina potresao Ameriku

Danas pre 1 dan
Američki crni nacionalistički vođa Malkolm Iks ubijen je 21. februara 1965, u 39. godini. BBC je u ono vreme izveštavao o reakciji njegovog usvojenog doma u Harlemu, u Njujorku, dok se hiljade ljudi okupljalo da mu oda poslednju počast. U vreme kad… »

Blic pre 1 dan
Američki crni nacionalistički vođa Malkolm Iks ubijen je 21. februara 1965, u 39. godini. BBC je u ono vreme izveštavao o reakciji njegovog usvojenog doma u Harlemu, u Njujorku, dok se hiljade ljudi okupljalo da mu oda poslednju počast. U vreme kad… »

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Američki crni nacionalistički vođa Malkolm Iks ubijen je 21. februara 1965, u 39. godini. BBC je u ono vreme izveštavao o reakciji njegovog usvojenog doma u Harlemu, u Njujorku, dok se hiljade ljudi okupljalo da mu oda poslednju počast… »
"Mnogo je značio meni i mom narodu": Kako je atentat na Malkolma Iksa pre 60 godina potresao Ameriku

"Mnogo je značio meni i mom narodu": Kako je atentat na Malkolma Iksa pre 60 godina potresao Ameriku

NIN pre 1 dan

Radio 021 pre 1 dan
Pre šest decenija, u Americi je ubijen jedan od vođa afro-američkog pokreta za ljudska prava. Getty Images Američki crni nacionalistički vođa Malkolm Iks ubijen je 21. februara 1965, u 39. godini. BBC je u ono vreme izveštavao o reakciji njegovog… »

Vesti dana »