Povezane vesti
Orkestar Opere SNP u štrajku: Mahanje crvenim rukavicama više nije dovoljno
Moj Novi Sad 21.02.2025
"Studenti nas zovu u pomoć, a mi im mašemo crvenim rukavicama. To više nije dovoljno – moramo se pridružiti borbi", poručuju članovi Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta. Oni su istakli da su u obustavi do daljeg, kao i da se ograđuju od razgovora… »
Orkestar Opere Srpskog narodnog pozorišta se ograđuje od razgovora sa Ministarstvom kulture
RTV 21.02.2025
NOVI SAD - Kao radnici u kulturi, osećamo potrebu da na ovaj način – obustavom rada – pružimo podršku studentima svih univerziteta u Srbiji u njihovoj borbi za pravednije, sigurnije i kulturnije društvo, navode u saopštenju iz Orkestra Opere SNP-a… »
Članovi Orkestra Opere SNP-a stupaju u obustavu rada: “Studenti nas zovu u pomoć”
Luftika 21.02.2025
Članovi Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta doneli su odluku o obustavi rada i ograđivanju od razgovora koji se vode sa Ministarstvom kulture. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti: “Studenti nas zovu u pomoć, a mi im mašemo crvenim rukavicama. To… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Glas Zaječara pre 37 minutajoš 23 povezane

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 42 minutajoš 16 povezanih

Špic letnje sezone: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 2 satajoš 9 povezanih