Повезане вести

"Ја ћу ти се једног дана одужити" Сузе дечака ујединиле Србију: За само један дан малом Стефану је обезбеђен нови дом - Ово је…

"Ја ћу ти се једног дана одужити" Сузе дечака ујединиле Србију: За само један дан малом Стефану је обезбеђен нови дом - Ово је…

Курир 21.02.2025
Један дечак успео је да уједини Србију за само 24 сата. Прво је Србија плакала, а затим се радовала јер су скупљена средства за његов бољи живот у рекордном року. На ову тему за Курир телевизију говорио је Марко Николић … »
Прича о дечаку стефију добија нови обрт! Огласио се Марко који је први поделио тешку малишанову причу у јавност (фото)

Прича о дечаку стефију добија нови обрт! Огласио се Марко који је први поделио тешку малишанову причу у јавност (фото)

Курир 21.02.2025
Судбина дечака Стефана из села Белановце код Лесковца, који је јако млад спознао сву тугу и тежину живота, дирнула је Србију! Он је са деком живео у јако тешким условима, али су се многи добри људи удружили да му помогну… »
Стефи расплакао целу Србију, а онда учинио невероватну ствар! Дечак без маме и тате многима ће променити живот

Стефи расплакао целу Србију, а онда учинио невероватну ствар! Дечак без маме и тате многима ће променити живот

Телеграф 21.02.2025
Препоручујемо. Мали Стефан из села Белановци код Лесковца освојио је срца целе Србије након што је недавно у дирљивом видеу поделио своју тешку причу, како је остао без родитеља и како сада сам са деком живи у јако тешким… »

Вести дана »