Povezane vesti

"Ja ću ti se jednog dana odužiti" Suze dečaka ujedinile Srbiju: Za samo jedan dan malom Stefanu je obezbeđen novi dom - Ovo…

"Ja ću ti se jednog dana odužiti" Suze dečaka ujedinile Srbiju: Za samo jedan dan malom Stefanu je obezbeđen novi dom - Ovo…

Kurir pre 1 dan
Jedan dečak uspeo je da ujedini Srbiju za samo 24 sata. Prvo je Srbija plakala, a zatim se radovala jer su skupljena sredstva za njegov bolji život u rekordnom roku. Na ovu temu za Kurir televiziju govorio je Marko Nikolić , humanitarac, bez čije… »
Priča o dečaku stefiju dobija novi obrt! Oglasio se Marko koji je prvi podelio tešku mališanovu priču u javnost (foto)

Priča o dečaku stefiju dobija novi obrt! Oglasio se Marko koji je prvi podelio tešku mališanovu priču u javnost (foto)

Kurir pre 1 dan
Sudbina dečaka Stefana iz sela Belanovce kod Leskovca, koji je jako mlad spoznao svu tugu i težinu života, dirnula je Srbiju! On je sa dekom živeo u jako teškim uslovima, ali su se mnogi dobri ljudi udružili da mu pomognu! Njegova životna priča… »
Stefi rasplakao celu Srbiju, a onda učinio neverovatnu stvar! Dečak bez mame i tate mnogima će promeniti život

Stefi rasplakao celu Srbiju, a onda učinio neverovatnu stvar! Dečak bez mame i tate mnogima će promeniti život

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Mali Stefan iz sela Belanovci kod Leskovca osvojio je srca cele Srbije nakon što je nedavno u dirljivom videu podelio svoju tešku priču, kako je ostao bez roditelja i kako sada sam sa dekom živi u jako teškim uslovima - u trošnoj… »

Vesti dana »