Povezane vesti
Poznata pevačica se povukla u jeku popularnosti, pa postala direktorka: Kažnjavala sam radnike, a čistačice sam...
Kurir 21.02.2025
Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, proslavila se kao pevačica "Koktel benda", potom je započela solo karijeru i taman kad je bila u jeku popularnosti, život je promenila iz korena. Ona je počela da radi kao direktorka jedne ustanove, a kako je jednom… »
"Kažnjavala sam radnike, sebi sam poslednjoj isplaćivala platu": Srpska pevačica u jeku popularnosti nestala sa scene, pa…
Blic 21.02.2025
Publika je pevačicu Jelenu Lalović, poznatiju kao Jellena, zavolela kao pevačicu tada popularnog "Koktel benda". Međutim, u jednom momentu Jelena je odlučila da započne solo karijeru, ali se nakon nekog vremena povukla sa javne scene i radila je kao… »
Vesti dana »
Ponoš: Mrdićev šator poslednja linija odbrane vlasti, od plana da naprave veliku Srbiju stigli do odbrane malog ćacilenda
Glas Šumadije pre 8 minutajoš 37 povezanih
"Nedostajaćeš Verici, iako to ona nikada neće priznati": Emotivan govor Marije, nije mogla sama da ga pročita
Mondo pre 18 minutajoš 32 povezane
Prolećnih 23°C, pa jaka kiša i zahlađenje: Evo kada se očekuje promena vremena u Srbiji
Telegraf pre 2 satajoš 24 povezane
MUP: Više od 19.000 prekršaja u akciji pojačane kontrole saobraćaja
NIN pre 18 minutajoš 18 povezanih