Povezane vesti
Svlačionica Srbije se tresla zbog Durenta, on se nasmejao na Pešićeve reči
Sportske.net 21.02.2025
Antologijska utakmica između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu dobila je poseban odjek pošto je ove zime izašla popularna Netfliksova serija "Court of gold" koja posebnu pažnju daje dvema… »
Pešić gromko nasmejao Durenta (video)
Sportski žurnal 21.02.2025
„Slušajte dobro sad, prilepite se uz njega i m*da pocepajte”. Dokumentarac “Sud zlata” o košarkaškim dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu izmamio je dopadljive komentare, poseban od NBA zvezde Kevina Durenta nakon što je preslušao… »
"Malo me je i nasmejalo": Kevin Durent odgovorio Svetislavu Pešiću
Mondo 21.02.2025
Kevin Durent se osvrnuo na gvoor Svetislava Pešića u svlačionici reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama. Srbija je na Olimpijskim igrama u Parizu izborila bronzanu medalju, ali je na podijumu u potpunosti ukrala šou. Zbog toga je tim Svetislava… »
Durent o Pešićevom govoru: Malo me je nasmejalo (VIDEO)
Sport klub 21.02.2025
Mnogim ljubiteljima košarke bio je simpatičan način na koji je Svetislav Pešić reprezentativcima Srbije skretao pažnju na sjajnu partiju Kevina Durenta, a povodom toga oglasio se i košarkaš Finiksa. Selektor Orlova agresivno je nastupio u… »
Durent odgovorio na Pešićev tajm-aut: „Malo me je sve to nasmejalo“ (VIDEO)
Danas 21.02.2025
Američki košarkaši su osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. To je bilo četvrti put uzastopno da je na najvišem stepeniku postolja na Igrama bio Kevin Durent. Posebno je bio inspirisan na meču u grupnoj fazi protiv Srbije. Kevin… »
VIDEO Durent odgovorio Pešiću: Video šta je o njemu pričao u svlačionici Srbije, a onda reagovao
Nova 21.02.2025
Kevin Durent, najbolji strelac u istoriji reprezentacije SAD, bio je ozbiljan problem za Srbiju na Olimpijskim igrama, pa je u jednom trenutku posebno to apostrofirao Svetislav Pešić, selektor Srbije. Durent nije igrao mesec dana pre Olimpijskih igara… »
Durent o svlačionici Srbije: "Malo me je nasmejalo sve to" VIDEO
B92 21.02.2025
Američki košarkaš Kevin Durent je prokomentarisao scenu iz dokumentarca "Court of Gold", koji je prikazao Olimpijske igre u Parizu iz 2024. godine. U prvom meču protiv Srbije je Durent bio posebno efikasan, pa je Pešić želeo da se posebna pažnja… »
Kevin durent o komentaru karija Pešića: Evo šta je rekao na čuveno „Pocepajte mu m*uda“ (video)
Hot sport 21.02.2025
„Malo me je i nasmejalo sve to“ Košarkaška reprezentacija Srbije, pod vođstvom Svetislava Pešića, odigrala je spektakularan duel protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama. Pre tog epskog okršaja, ekipa je dobila… »
Vesti dana »

(BLOG) Protesti u više od 30 gradova: "PO spas za sve nas" u Požarevcu, popodne blokade dva mosta u Beogradu
N1 Info pre 21 minutajoš 14 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 1 satjoš 19 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 56 minutajoš 20 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih