Povezane vesti

Svlačionica Srbije se tresla zbog Durenta, on se nasmejao na Pešićeve reči

Svlačionica Srbije se tresla zbog Durenta, on se nasmejao na Pešićeve reči

Sportske.net 21.02.2025
Antologijska utakmica između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu dobila je poseban odjek pošto je ove zime izašla popularna Netfliksova serija "Court of gold" koja posebnu pažnju daje dvema… »
Pešić gromko nasmejao Durenta (video)

Pešić gromko nasmejao Durenta (video)

Sportski žurnal 21.02.2025
„Slušajte dobro sad, prilepite se uz njega i m*da pocepajte”. Dokumentarac “Sud zlata” o košarkaškim dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu izmamio je dopadljive komentare, poseban od NBA zvezde Kevina Durenta nakon što je preslušao… »
"Malo me je i nasmejalo": Kevin Durent odgovorio Svetislavu Pešiću

"Malo me je i nasmejalo": Kevin Durent odgovorio Svetislavu Pešiću

Mondo 21.02.2025
Kevin Durent se osvrnuo na gvoor Svetislava Pešića u svlačionici reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama. Srbija je na Olimpijskim igrama u Parizu izborila bronzanu medalju, ali je na podijumu u potpunosti ukrala šou. Zbog toga je tim Svetislava… »
Durent o Pešićevom govoru: Malo me je nasmejalo (VIDEO)

Durent o Pešićevom govoru: Malo me je nasmejalo (VIDEO)

Sport klub 21.02.2025
Mnogim ljubiteljima košarke bio je simpatičan način na koji je Svetislav Pešić reprezentativcima Srbije skretao pažnju na sjajnu partiju Kevina Durenta, a povodom toga oglasio se i košarkaš Finiksa. Selektor Orlova agresivno je nastupio u… »
Durent odgovorio na Pešićev tajm-aut: „Malo me je sve to nasmejalo“ (VIDEO)

Durent odgovorio na Pešićev tajm-aut: „Malo me je sve to nasmejalo“ (VIDEO)

Danas 21.02.2025
Američki košarkaši su osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. To je bilo četvrti put uzastopno da je na najvišem stepeniku postolja na Igrama bio Kevin Durent. Posebno je bio inspirisan na meču u grupnoj fazi protiv Srbije. Kevin… »
VIDEO Durent odgovorio Pešiću: Video šta je o njemu pričao u svlačionici Srbije, a onda reagovao

VIDEO Durent odgovorio Pešiću: Video šta je o njemu pričao u svlačionici Srbije, a onda reagovao

Nova 21.02.2025
Kevin Durent, najbolji strelac u istoriji reprezentacije SAD, bio je ozbiljan problem za Srbiju na Olimpijskim igrama, pa je u jednom trenutku posebno to apostrofirao Svetislav Pešić, selektor Srbije. Durent nije igrao mesec dana pre Olimpijskih igara… »
Durent o svlačionici Srbije: "Malo me je nasmejalo sve to" VIDEO

Durent o svlačionici Srbije: "Malo me je nasmejalo sve to" VIDEO

B92 21.02.2025
Američki košarkaš Kevin Durent je prokomentarisao scenu iz dokumentarca "Court of Gold", koji je prikazao Olimpijske igre u Parizu iz 2024. godine. U prvom meču protiv Srbije je Durent bio posebno efikasan, pa je Pešić želeo da se posebna pažnja… »
Kevin durent o komentaru karija Pešića: Evo šta je rekao na čuveno „Pocepajte mu m*uda“ (video)

Kevin durent o komentaru karija Pešića: Evo šta je rekao na čuveno „Pocepajte mu m*uda“ (video)

Hot sport 21.02.2025
„Malo me je i nasmejalo sve to“ Košarkaška reprezentacija Srbije, pod vođstvom Svetislava Pešića, odigrala je spektakularan duel protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama. Pre tog epskog okršaja, ekipa je dobila… »

Vesti dana »