Povezane vesti

Dinamo Zagreb gradi novi „Maksimir“ vredan 175 miliona: „Rušili smo Partizan…“

Dinamo Zagreb gradi novi „Maksimir“ vredan 175 miliona: „Rušili smo Partizan…“

Nova 21.02.2025
Predstavnici vlade i grada Zagreba predstavili su plan za izgradnju novog stadiona fudbalskog kluba Dinamo vrednosti od 175 miliona evra. Kako je saopšteno, projekat će po pola finansirati grad i država, a premijer Andrej Plenković izjavio je da je reč o… »
Dinamo dobija novi Maksimir: „Rušili smo Partizan, brojne velikane Totenhem, Milan i Čelsi“

Dinamo dobija novi Maksimir: „Rušili smo Partizan, brojne velikane Totenhem, Milan i Čelsi“

Hot sport 21.02.2025
„Ovaj novi stadion dugujemo svim generacijama i kategorijama naših igrača“ U Zagrebu je svečano predstavljen projekat izgradnje novog stadiona Maksimir, koji bi trebalo da bude završen do početka 2029. godine. Na događaju su prisustvovali predstavnici… »
Zagreb gradi novi Maksimir: "Rušili smo Partizan..." VIDEO

Zagreb gradi novi Maksimir: "Rušili smo Partizan..." VIDEO

B92 21.02.2025
Projekat izgradnje novog stadiona Maksimir predstavljen je u Zagrebu, a radovi će trajati do 2029. godine. Okupili su se predstavnici vlade Hrvatske, Grada Zagreba, Saveza i Dinama. "Imam veću tremu nego kad sam igrao na Poljudu, tako da nemojte da mi… »
Zagreb: Predstavljen Sporazum o rušenju i izgradnji novog stadiona Maksimir

Zagreb: Predstavljen Sporazum o rušenju i izgradnji novog stadiona Maksimir

Politika 21.02.2025
U Zagrebu je danas predstavljen Sporazum o uklanjanju postojećeg i izgradnji novog Gradskog stadiona Maksimir, projekat čija realizacija se najavljuje duže od tri decenija, trenutno procenjene vrednosti 175 miliona evra. Predstavili su ga premijer Andrej… »

Vesti dana »