Povezane vesti
Poznata voditeljka izvređala najstrašnije Dalilu ispred Dejana Dragojevića! Nije birala reči zbog njenih intimnih odnosa, a…
Kurir 21.02.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević bila je gost u emisiji kod Dejana Dragojevića i tom prilikom je žestoko potkačila Dejanovu bivšu suprugu, Dalilu. Naime, Dejan je otkrio Nataši da njegova majka od samog starta nije podržala njegovu vezu sa Dalilom. - Moja… »
"Oženio si: K***u!" Nataša Aksentijević oplela po Dalili ispred Dejana Dragojevića, nije birala reči - nastao muk
Blic 21.02.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević bila je gost u emisiji kod Dejana Dragojevića i tom prilikom je žestoko potkačila Dejanovu bivšu suprugu, Dalilu. Naime, Dejan je otkrio Nataši da njegova majka od samog starta nije podržala njegovu vezu sa Dalilom. - Moja… »
Vesti dana »
Sin američkog predsjednika boravio u Banjaluci, iz Ambasade SAD rečeno za RSE da je posjeta u privatnom svojstvu
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 29 povezanih
"Daj mi snage i hrabrosti, što ne može niko možeš ti": Delije ispratile Zvezdu iz Arene, niko neće da je kraj
Mondo pre 24 satajoš 36 povezanih
Skup podrške redakciji N1: "Sudbina N1 nije samo sudbina medija, već i cele države"
Nova pre 3 satajoš 21 povezana