Povezane vesti
Poznata voditeljka izvređala najstrašnije Dalilu ispred Dejana Dragojevića! Nije birala reči zbog njenih intimnih odnosa, a…
Kurir 21.02.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević bila je gost u emisiji kod Dejana Dragojevića i tom prilikom je žestoko potkačila Dejanovu bivšu suprugu, Dalilu. Naime, Dejan je otkrio Nataši da njegova majka od samog starta nije podržala njegovu vezu sa Dalilom. - Moja… »
"Oženio si: K***u!" Nataša Aksentijević oplela po Dalili ispred Dejana Dragojevića, nije birala reči - nastao muk
Blic 21.02.2025
Voditeljka Nataša Aksentijević bila je gost u emisiji kod Dejana Dragojevića i tom prilikom je žestoko potkačila Dejanovu bivšu suprugu, Dalilu. Naime, Dejan je otkrio Nataši da njegova majka od samog starta nije podržala njegovu vezu sa Dalilom. - Moja… »
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

Da li je rešenje NIS-ovih sankcija da „Janafom” poteče američka nafta
Politika pre 4 satijoš 17 povezanih

Proglašena vanredna situacija na flotili koja ide ka gazi: Presrela ih Izraelska mornarica i naredila da ugase motore: Među aktivistima i srpski državljanin Ognjen (video, foto)
Blic pre 3 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 71 povezana

Vučić: Rusi nude da kupuju deo američke nafte za NIS, ne znam da li će SAD prihvatiti
Radio 021 pre 1 satjoš 34 povezane