Povezane vesti
"Dobila sam bolest, imala sam ogromne kraste po telu" Ema Radujko priznala da se lečila mesecima, a sve zbog ovoga: Opadala mi…
Kurir 21.02.2025
Pevačica Ema Radujko imala je veliki zdravstvenim problem. Kosa joj je opadala, a pojavili su se i pečati po celom telu. Zbog velikog stresa koji je tada proživela, isprva nije mogla da pretpostavi šta joj se dešava sa telom. - Prošle godine sam bila pod… »
"Opadala mi je kosa, sve živo me je peklo": Pevačica se iznenada razbolela, kasnije otkrila sa čime se susrela: "Imala sam…
Blic 21.02.2025
Pevačica Ema Radujkovo otkrila je da je svojevremeno imala veliki zdravstvenim problem, kada je počela da joj opada kosa, a pojavili su se i pečati po telu. Naime, problem je nastao usred stresa, te isprva nije mogla da pretpostavi šta joj se dešava sa… »
Vesti dana »

Naftna industrija Srbije zatražila novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
RTK pre 1 satjoš 27 povezanih

Kad igra Novak Đoković? Kinezi opet obradovali Srbiju, poznat je novi termin
Mondo pre 16 minutajoš 24 povezane

Hamas prihvatio delove Trampovog plan, Izrael se priprema za oslobađanje talaca, nižu se međunarodne reakcije
NIN pre 36 minutajoš 21 povezana

Danas: Kiša i sneg ujutru, popodne razvedravanje, temperatura do 16 stepeni
Serbian News Media pre 2 satajoš 12 povezanih

Hladno i oblačno, u višim predelima sneg: Od srede razvedravanje i toplije vreme
Glas juga pre 3 satajoš 15 povezanih