Povezane vesti

"Dobila sam bolest, imala sam ogromne kraste po telu" Ema Radujko priznala da se lečila mesecima, a sve zbog ovoga: Opadala mi…

"Dobila sam bolest, imala sam ogromne kraste po telu" Ema Radujko priznala da se lečila mesecima, a sve zbog ovoga: Opadala mi…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Ema Radujko imala je veliki zdravstvenim problem. Kosa joj je opadala, a pojavili su se i pečati po celom telu. Zbog velikog stresa koji je tada proživela, isprva nije mogla da pretpostavi šta joj se dešava sa telom. - Prošle godine sam… »
"Opadala mi je kosa, sve živo me je peklo": Pevačica se iznenada razbolela, kasnije otkrila sa čime se susrela: "Imala sam…

"Opadala mi je kosa, sve živo me je peklo": Pevačica se iznenada razbolela, kasnije otkrila sa čime se susrela: "Imala sam…

Blic pre 1 dan
Pevačica Ema Radujkovo otkrila je da je svojevremeno imala veliki zdravstvenim problem, kada je počela da joj opada kosa, a pojavili su se i pečati po telu. Naime, problem je nastao usred stresa, te isprva nije mogla da pretpostavi šta joj se dešava… »

Vesti dana »