Povezane vesti
Gradonačelnik Niša obećao gostoprimstvo svim učesnicima protesta 1. marta
Radio 021 21.02.2025
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je da će Grad Niš spremno dočekati studente i građane koji će 1. marta doći u Niš na protest. "Biće hladnih dana. Kako se ne bi smrzavali, spremni smo da opredelimo sve kapacitete. Ukoliko budu zatražili, mi… »
Gradonačelnik Niša obećao sve uslove za učesnike protesta 1. marta
Niške vesti 21.02.2025
„Biće hladnih dana. Kako se ne bi smrzavali spremni smo da opredelimo sve kapacitete i ukoliko budu zatražili mi ćemo obezbediti sve one uslove koji su važni da sve protekne mirno i u najboljem mogućem redu“, izjavio je Pavlović na konferneciji za… »
Gradonačelnik Niša: Spremno ćemo dočekati studente i građane koji će doći 1. marta
N1 Info 21.02.2025
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović je najavio da će Grad Niš spremno dočekati studente i građane koji će 1. marta doći u Niš na protest. „Biće hladnih dana. Kako se ne bi smrzavali, spremni smo da opredelimo sve kapacitete. Ukoliko budu zatražili, mi… »
Gradonačelnik Niša o najavljenom studentskom protestu: „Apelujem da budemo ljudi“
Glas juga 21.02.2025
„Čujem da će doći veliki broj ljudi. Mi, kao grad Niš, uvek smo otvoreni za sve ljude dobre volje koji žele da dođu u naš grad“, rekao je gradonačelnik. On je istakao da ne želi da iko bude nezadovoljan gostoprimstvom grada. „Nećemo dozvoliti da bilo ko… »
Vesti dana »

Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Ukrajina neće dati svoju zemlju osvajačima
RTS pre 8 minutajoš 93 povezane

Stravičan udes kod prijepolja! Sudar autobusa i automobila u jutranjim časovima, kilometarske gužve kod graničnog prelaza, vozilo smrskano (foto)
Kurir pre 53 minutajoš 22 povezane

Počela isporuka pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih