Povezane vesti
„Da malo potkupi narod da se ne buni više“: Kako neke Nišlije vide Vučićevu najavu besplatnih udžbenika i javnog prevoza…
N1 Info 21.02.2025
Besplatne udžbenike građani Niša odavno su, bez uspeha, tražili. Zbog čega im baš sada na otvaranju Sajma turizma predsednik obećava i više od toga? Nakon što je, na otvaranju Sajma turizma, i sam izdašno darovan, predsednik je drugima namenio darove… »
Kako neke Nišlije vide Vučićevu najavu besplatnih udžbenika i javnog prevoza
Novi magazin 21.02.2025
Besplatne udžbenike građani Niša odavno su, bez uspeha, tražili. Zbog čega im baš sada na otvaranju Sajma turizma predsednik obećava i više od toga? Nakon što je, na otvaranju Sajma turizma, i sam izdašno darovan, predsednik je drugima namenio darove… »
„Da malo potkupi narod da se ne buni više“: Kako neke Nišlije vide Vučićevu najavu besplatnih udžbenika i javnog prevoza…
N1 Info 21.02.2025
Vesti dana »
Mediji: Rastuća zavisnost od američkog gasa ugrožava energetsku stabilnost EU
Vesti online pre 33 minutajoš 52 povezane
"Grenland - američka teritorija od 2026": Tramp ponovo provocira, ovoga puta kolorizovano
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 3 satajoš 6 povezanih
Beogradska filharmonija protiv odluke da Suđić bude v.d. direktor: „Moralno neprihvatljivo zbog istorije odnosa sa zaposlenima“
Nedeljnik pre 53 minutajoš 20 povezanih