Povezane vesti
„Da malo potkupi narod da se ne buni više“: Kako neke Nišlije vide Vučićevu najavu besplatnih udžbenika i javnog…
N1 Info 21.02.2025
Besplatne udžbenike građani Niša odavno su, bez uspeha, tražili. Zbog čega im baš sada na otvaranju Sajma turizma predsednik obećava i više od toga? Nakon što je, na otvaranju Sajma turizma, i sam izdašno darovan, predsednik je drugima namenio… »
Kako neke Nišlije vide Vučićevu najavu besplatnih udžbenika i javnog prevoza
Novi magazin 21.02.2025
Besplatne udžbenike građani Niša odavno su, bez uspeha, tražili. Zbog čega im baš sada na otvaranju Sajma turizma predsednik obećava i više od toga? Nakon što je, na otvaranju Sajma turizma, i sam izdašno darovan, predsednik je drugima namenio… »
„Da malo potkupi narod da se ne buni više“: Kako neke Nišlije vide Vučićevu najavu besplatnih udžbenika i javnog…
N1 Info 21.02.2025
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 6 satijoš 28 povezanih

MUP: Neistiniti navodi Tepić da su Srbiji dostavljeni podaci o vezi državnog vrha i kriminalaca
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 9 povezanih

Univerzitet u Beogradu među najboljim u svetu prema listi „Global 2000“
Sputnik pre 3 minutajoš 21 povezana