Povezane vesti
Crnogorska policija privela i 24 sata držala studenta Luku Stojakovića
Beta 21.02.2025
Student Fakulteta organizacionih nauka (FON) Luka Stojaković objavio je na svom Instragram nalogu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Naveo je da je nakon petnaestak minuta posle prelaska granice primetio policijsko vozilo sa… »
Student Luka Stojaković priveden u Crnoj Gori: „Policija me držala u samici 24 sata, rekli su da je moje privođenje naređeno…
Nova 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Student Luka Stojaković iz Srbije: Crnogorska policija me držala u samici, rekli su da je moje privođenje naređeno sa vrha
N1 Info 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Vesti dana »

RTS: Danas se zvanično otvara brza pruga od Novog Sada do Subotice
Nedeljnik pre 28 minutajoš 56 povezanih

Nevreme u Srbiji: kiša, sneg i jak vetar otežavaju saobraćaj, pojedina sela bez struje
Vreme pre 1 satjoš 147 povezanih

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 45 minutajoš 25 povezanih

Nova Flotila krenula da probije izraelsku blokadu: Trenutno su kod obale Krita, nose pomoć za Gazu (video)
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

Pegula i Noskova izborile plasman u polufinale turnira u Pekingu
Sportski žurnal pre 29 minutajoš 26 povezanih