Povezane vesti
Crnogorska policija privela i 24 sata držala studenta Luku Stojakovića
Beta 21.02.2025
Student Fakulteta organizacionih nauka (FON) Luka Stojaković objavio je na svom Instragram nalogu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Naveo je da je nakon petnaestak minuta posle prelaska granice primetio policijsko vozilo sa… »
Student Luka Stojaković priveden u Crnoj Gori: „Policija me držala u samici 24 sata, rekli su da je moje privođenje naređeno…
Nova 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Student Luka Stojaković iz Srbije: Crnogorska policija me držala u samici, rekli su da je moje privođenje naređeno sa vrha
N1 Info 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Vesti dana »
Završni ispit za osmake: Učenici polažu test iz maternjeg jezika i knjževnosti
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 26 povezanih
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: Gust dim i borba vatrogasaca
BBC News pre 5 minutajoš 43 povezane
UŽIVO Tramp: Postignut sporazum sa Iranom, SAD ukidaju pomorsku blokadu; Oglasio se Teheran
Sputnik pre 10 minutajoš 47 povezanih
"Hteo je da igra za Tunis, ja mu nisam dao": Jasin plakao zbog gola domovini, morao je da je izda zbog oca
Mondo pre 15 minutajoš 35 povezanih
Nevreme u Srbiji dovelo do prekida struje, požara i obaranja stabala
Beta pre 5 minutajoš 22 povezane