Povezane vesti
Crnogorska policija privela i 24 sata držala studenta Luku Stojakovića
Beta 21.02.2025
Student Fakulteta organizacionih nauka (FON) Luka Stojaković objavio je na svom Instragram nalogu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Naveo je da je nakon petnaestak minuta posle prelaska granice primetio policijsko vozilo sa… »
Student Luka Stojaković priveden u Crnoj Gori: „Policija me držala u samici 24 sata, rekli su da je moje privođenje naređeno…
Nova 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Student Luka Stojaković iz Srbije: Crnogorska policija me držala u samici, rekli su da je moje privođenje naređeno sa vrha
N1 Info 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Vesti dana »

Srđan Blagojević pred duel sa kruševljanima: Želimo da produžimo maksimalan učinak, Napredak uvek neugodan protivnik
Dnevnik pre 1 satjoš 36 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Zašto je Aljaska dobro mesto za sastanak Putina i Trampa
Vesti online pre 31 minutajoš 146 povezanih

Evropa i Kijev predstavili alternativni plan za rešavanje sukoba
Politika pre 21 minutajoš 18 povezanih