Povezane vesti
Crnogorska policija privela i 24 sata držala studenta Luku Stojakovića
Beta 21.02.2025
Student Fakulteta organizacionih nauka (FON) Luka Stojaković objavio je na svom Instragram nalogu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Naveo je da je nakon petnaestak minuta posle prelaska granice primetio policijsko vozilo sa… »
Student Luka Stojaković priveden u Crnoj Gori: „Policija me držala u samici 24 sata, rekli su da je moje privođenje naređeno…
Nova 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Student Luka Stojaković iz Srbije: Crnogorska policija me držala u samici, rekli su da je moje privođenje naređeno sa vrha
N1 Info 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Vesti dana »
VIDEO Tramp rekao da Rusija želi da Ukrajina uspe: Pogledajte kako je reagovao Zelenski
Nova pre 30 minutajoš 26 povezanih
Maksimalan učinak Srpske liste, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTV pre 50 minutajoš 22 povezane
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo /foto/
Sputnik pre 40 minutajoš 13 povezanih
Lazović (ZLF): Srbija bi mogla u EU do 2032. godine, ako bismo smenili SNS
Radio sto plus pre 45 minutajoš 7 povezanih