Povezane vesti
Crnogorska policija privela i 24 sata držala studenta Luku Stojakovića
Beta 21.02.2025
Student Fakulteta organizacionih nauka (FON) Luka Stojaković objavio je na svom Instragram nalogu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Naveo je da je nakon petnaestak minuta posle prelaska granice primetio policijsko vozilo sa… »
Student Luka Stojaković priveden u Crnoj Gori: „Policija me držala u samici 24 sata, rekli su da je moje privođenje naređeno…
Nova 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Student Luka Stojaković iz Srbije: Crnogorska policija me držala u samici, rekli su da je moje privođenje naređeno sa vrha
N1 Info 21.02.2025
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu nalazi i… »
Vesti dana »
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada glasova više od Blanuše
Danas pre 58 minutajoš 4 povezane
"Uveren sam da će novu dužnost obavljati sa predanošću" Vučić čestitao Karanu: "Vremena su teška, a pred našim narodom stoje ogromni izazovi"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
SNSD proglasio pobedu Siniše Karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj, Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
(Foto) Simona Manojlović je mis Srbije 2026. Prošlogodišnja misica Aleksandra Rutović joj predala krunu! Uspela sve da očara
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana