Povezane vesti
Direktor FBI naredio masovni premeštaj agenata
Euronews 22.02.2025
Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Keš Patel naredio je veliku preraspodelu osoblja, šaljući 1.000 agenata FBI-ja iz sedišta u Vašingtonu u različite terenske kancelarije, preneo je NBC News, pozivajući se na tri sadašnja i dva bivša… »
Direktor FBI naredio masovni premeštaj agenata
RTV 22.02.2025
VAŠINGTON - Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Keš Patel naredio je veliku preraspodelu osoblja, šaljući 1.000 agenata FBI-ja iz sedišta u Vašingtonu u različite terenske kancelarije, preneo je NBC News, pozivajući se na tri sadašnja i… »
Direktor FBI-a naredio masovni premeštaj agenata
Blic 22.02.2025
Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Keš Patel naredio je danas veliku preraspodelu osoblja, šaljući 1.000 agenata FBI-ja iz sedišta u Vašingtonu u različite terenske kancelarije, preneo je NBC News, pozivajući se na tri sadašnja i dva… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu, sedmorica pritvorenih Užičana puštena na slobodu
Morava info pre 37 minutajoš 25 povezanih

Dejan Ilić: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih

Advokat Novaković: Utvrđujemo ko je dao nalog za hapšenje, SNS uskoro gubi vlast u Užicu
Novi magazin pre 1 satjoš 39 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 14 povezanih

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o predmetu „nadstrešnica“: Ispitano ukupno 26 svedoka, utvrđeno da nije bilo terorističkog napada
Nova pre 2 minutajoš 52 povezane