Povezane vesti
Direktor FBI naredio masovni premeštaj agenata
Euronews 22.02.2025
Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Keš Patel naredio je veliku preraspodelu osoblja, šaljući 1.000 agenata FBI-ja iz sedišta u Vašingtonu u različite terenske kancelarije, preneo je NBC News, pozivajući se na tri sadašnja i dva bivša… »
Direktor FBI naredio masovni premeštaj agenata
RTV 22.02.2025
VAŠINGTON - Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Keš Patel naredio je veliku preraspodelu osoblja, šaljući 1.000 agenata FBI-ja iz sedišta u Vašingtonu u različite terenske kancelarije, preneo je NBC News, pozivajući se na tri sadašnja i… »
Direktor FBI-a naredio masovni premeštaj agenata
Blic 22.02.2025
Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Keš Patel naredio je danas veliku preraspodelu osoblja, šaljući 1.000 agenata FBI-ja iz sedišta u Vašingtonu u različite terenske kancelarije, preneo je NBC News, pozivajući se na tri sadašnja i dva… »
Vesti dana »
SAD pokrenule nove vazdušne udare na Iran, Teheran uzvratio napadima na Bahrein, Kuvajt i Katar
Beta pre 17 minutajoš 28 povezanih
Vojvodina danas protiv Ferencvaroša, iz novosadskog kluba poslali apel navijačima
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
"Srbija posle vas je najuspešniji program", Siniša Mali odgovorio Nikeziću na optužbe o zaduživanju zbog novih mera: Imamo više od 5 milijardi evra na računu
Kurir pre 17 minutajoš 10 povezanih
Skupština Srbije danas nastavlja rad, poslanici raspravljaju o amandmanima na predlog zakona o oružju
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih