Повезане вести
"Јао мама, је: Л' могуће?" Александра Николић у шоку кад је видела мајку на вратима "Елите": Донела поклон за Милована - хаос…
Блиц 22.02.2025
Милосава Правиловић управо је ушла у Белу кућу, а многима су попадале вилице када су је угледали на вратима. - Је л' могуће? Мама, јао мама - рекла је Александра. - Подршка, сам твоја. Многе поздрављам са ћао, а неке овако -… »
Мајка Александре Николић је нова учесница "Елите 8": Изнела прљав веш и признала да једва чека да се суочи са Милованом
Блиц 22.02.2025
Водитељка Ана Радуловић управо је открила да је нова учесница "Елите 8" Миловаса Правиловић, мајка Александре Николић. Она је управо стигла у студио у Шимановцима, где ће пред усељење у Белу кућу разговарати са новинарима и… »
Шок детаљи о јавној кући мајке Александре Николић: "Девојке су долазиле на смену буду три, па оду, куповала сам им…
Блиц 22.02.2025
Мајка такмичарке "Елите 8", Александре Николић, Мирослава Правиловић ушла је у ријалити и изнела шокантне детаље о јавној кући коју је некада држала. Дарко Танасијевић у емисији "Питања новинара" разговарао је са Милосавом… »
Водила јавну кућу, није хтела наногицу, завршила иза решетака: Скандалозна прошлост нове учеснице Елите: Кувала сам, прала…
Курир 22.02.2025
Милосава Правиловић, Мајка Александре Николић, синоћ се уселила у "Белу кућу", а затим открила скандалозне детаље из своје прошлости. Синоћ је одржано ванредно убацивање у "Елиту", а нова такмичарка је мајка Александре Николић… »
"Чека те шлепер тоалет-папира" Мајка Александре Николић ушла у Елиту и одмах направила карамбол, а тек креће прави хаос
Курир 22.02.2025
Мајка Александре Николић ушла је у Елиту. Том приликом донела је специјалан поклон за Милована. Мајка Александре Николић, Милосава Правиловић, на изненађење свих синоћ је стигла у Белу кућу, те постала нови члан и обратила се се… »
О њој се причало више него о учесницима након само једног гостовања: Мајка Александре Николић ушла у Елиту
Мондо 22.02.2025
Мајка Александре Николић ушла је у Елиту. Том приликом донела је специјалан поклон за Милована. Мајка Александре Николић, Милосава Правилић, на изненађење свих синоћ је стигла у Белу кућу, те постала нови члан и обратила се се… »
Мајка Александре Николић имала јавну кућу! Милосава проговорила о данима у затвору и девојкама које су тамо радиле
Ало 22.02.2025
Скандалозни детаљи. Милосава Правилић је нови учесник у Елити 8. Мајка Александре Николић је синоћ стигла у Белу кућу, па је убрзо почела емисија ''Питања новинара''. - Колико дуго сте држали јавну кућу и како сте ушли у тај… »
''Чека те шлепер када изађеш напоље'' Мајке Александра Николић поклоном понизила бившег зета Милована као никад пре
Ало 22.02.2025
Специјално за њега! Милосава Правилић је нови учесник у Елити 8. Мајка Александре Николић је синоћ стигла у Белу кућу и обратила се се такмичарима "Елите". - Мислим да сте се препознали за кога ово важи. Пошто си заср*о и уср*о… »
Мајка Александре Николић ушла у Елиту: Донела специјалан поклон за Милована и обратила му се "Чека те...."
Телеграф 22.02.2025
Препоручујемо. Милосава Правилић је нови учесник у Елити 8. Мајка Александре Николић је управо стигла у Белу кућу и обратила се се такмичарима "Елите". - Мислим да сте се препознали за кога ово важи. Пошто си заср*о и уср*о се… »
Вести дана »
Железнички саобраћај у Србији обустављен уочи великог студентског протеста у Београду
Зрењанински пре 15 минутајош 43 повезане
Студенти данас организују скуп на Славији, најављен долазак активиста из више места Србије
Данас пре 1 сатјош 22 повезане
Хитна помоћ у Београду: Младић погинуо, два тешко повређена у одвојеним саобраћајним несрећама
Инсајдер пре 55 минутајош 22 повезане