Povezane vesti
"Jao mama, je: L' moguće?" Aleksandra Nikolić u šoku kad je videla majku na vratima "Elite": Donela poklon za Milovana - haos…
Blic 22.02.2025
Milosava Pravilović upravo je ušla u Belu kuću, a mnogima su popadale vilice kada su je ugledali na vratima. - Je l' moguće? Mama, jao mama - rekla je Aleksandra. - Podrška, sam tvoja. Mnoge pozdravljam sa ćao, a neke ovako - uradila je Milosava dobro… »
Majka Aleksandre Nikolić je nova učesnica "Elite 8": Iznela prljav veš i priznala da jedva čeka da se suoči sa Milovanom
Blic 22.02.2025
Voditeljka Ana Radulović upravo je otkrila da je nova učesnica "Elite 8" Milovasa Pravilović, majka Aleksandre Nikolić. Ona je upravo stigla u studio u Šimanovcima, gde će pred useljenje u Belu kuću razgovarati sa novinarima i voditeljima. - Kako ste? -… »
Šok detalji o javnoj kući majke Aleksandre Nikolić: "Devojke su dolazile na smenu budu tri, pa odu, kupovala sam im…
Blic 22.02.2025
Majka takmičarke "Elite 8", Aleksandre Nikolić, Miroslava Pravilović ušla je u rijaliti i iznela šokantne detalje o javnoj kući koju je nekada držala. Darko Tanasijević u emisiji "Pitanja novinara" razgovarao je sa Milosavom Pravilović o njenoj prošlosti… »
Vodila javnu kuću, nije htela nanogicu, završila iza rešetaka: Skandalozna prošlost nove učesnice Elite: Kuvala sam, prala…
Kurir 22.02.2025
Milosava Pravilović, Majka Aleksandre Nikolić, sinoć se uselila u "Belu kuću", a zatim otkrila skandalozne detalje iz svoje prošlosti. Sinoć je održano vanredno ubacivanje u "Elitu", a nova takmičarka je majka Aleksandre Nikolić. Milosava Pravilović… »
"Čeka te šleper toalet-papira" Majka Aleksandre Nikolić ušla u Elitu i odmah napravila karambol, a tek kreće pravi haos
Kurir 22.02.2025
Majka Aleksandre Nikolić ušla je u Elitu. Tom prilikom donela je specijalan poklon za Milovana. Majka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilović, na iznenađenje svih sinoć je stigla u Belu kuću, te postala novi član i obratila se se takmičarima "Elite". Ona… »
O njoj se pričalo više nego o učesnicima nakon samo jednog gostovanja: Majka Aleksandre Nikolić ušla u Elitu
Mondo 22.02.2025
Majka Aleksandre Nikolić ušla je u Elitu. Tom prilikom donela je specijalan poklon za Milovana. Majka Aleksandre Nikolić, Milosava Pravilić, na iznenađenje svih sinoć je stigla u Belu kuću, te postala novi član i obratila se se takmičarima "Elite". Ona… »
Majka Aleksandre Nikolić imala javnu kuću! Milosava progovorila o danima u zatvoru i devojkama koje su tamo radile
Alo 22.02.2025
Skandalozni detalji. Milosava Pravilić je novi učesnik u Eliti 8. Majka Aleksandre Nikolić je sinoć stigla u Belu kuću, pa je ubrzo počela emisija ''Pitanja novinara''. - Koliko dugo ste držali javnu kuću i kako ste ušli u taj biznis? - pitao je novinar… »
''Čeka te šleper kada izađeš napolje'' Majke Aleksandra Nikolić poklonom ponizila bivšeg zeta Milovana kao nikad pre
Alo 22.02.2025
Specijalno za njega! Milosava Pravilić je novi učesnik u Eliti 8. Majka Aleksandre Nikolić je sinoć stigla u Belu kuću i obratila se se takmičarima "Elite". - Mislim da ste se prepoznali za koga ovo važi. Pošto si zasr*o i usr*o se, čeka te šleper toalet… »
Majka Aleksandre Nikolić ušla u Elitu: Donela specijalan poklon za Milovana i obratila mu se "Čeka te...."
Telegraf 22.02.2025
Preporučujemo. Milosava Pravilić je novi učesnik u Eliti 8. Majka Aleksandre Nikolić je upravo stigla u Belu kuću i obratila se se takmičarima "Elite". - Mislim da ste se prepoznali za koga ovo važi. Pošto si zasr*o i usr*o se, čeka te šleper toalet… »
Vesti dana »

Oluja na Balkanu: Više povređenih u Beogradu i Splitu, nevreme širom Vojvodine
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

Vanredna situacija zbog požara proglašena u više gradova Srbije
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 52 povezane

Studenti najavljuju “novu fazu građanske neposlušnosti”: Skupovi širom Srbije najavljeni za sutra
Serbian News Media pre 2 satajoš 52 povezane