Povezane vesti

Nikola: Natalija i deca – moja velika sreća!

Nikola: Natalija i deca – moja velika sreća!

Sportski žurnal pre 20 sati
„Iako sam strog i mislim da ću biti možda loš tata u nekim trenucima, ali srpski jezik je vrlo važan za mene i decu”. Zanimaciju kao rekreaciju s video-igricama Nikola Jokić nije batalio, kako je dekoltirao u emisiji “Put do zlata”, jeste… »
"Moraju da pričaju srpski! Ja mogu da pobegnem, ali natalija..." Nikola Jokić o ženi, deci, privatnom životu

"Moraju da pričaju srpski! Ja mogu da pobegnem, ali natalija..." Nikola Jokić o ženi, deci, privatnom životu

Večernje novosti pre 22 sata
NAJBOLjI košarkaš sveta Nikola Jokić ne voli preterano da priča o privatnim stvarima, međutim u jednoj emisiji ipak se dotakao i te teme. Screenshot / X / Nuggets Denver Nagetsi uspeli su da postave Nikoli niz pitanja i snime emisiju "Road to Gold" u… »
Moja deca moraju da pričaju srpski, to je važno: Nikola Jokić progovorio o privatnom životu, naglasio veliku zahvalnost…

Moja deca moraju da pričaju srpski, to je važno: Nikola Jokić progovorio o privatnom životu, naglasio veliku zahvalnost…

Hot sport pre 24 sata
„Ona ima najvažniji posao na svetu!“ Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša današnjice, retko govori o privatnom životu, ali je u specijalnoj emisiji „Road to Gold“ Denver Nagetsa podelio svoja razmišljanja o porodici, deci i ulozi… »
"Moja deca će morati da pričaju srpski": Nikola Jokić prvi put otkrio koliko mu je to važno

"Moja deca će morati da pričaju srpski": Nikola Jokić prvi put otkrio koliko mu je to važno

Mondo pre 24 sata
Najbolji košarkaš sveta o važnim lekcijama roditeljstva koje je do sada naučio i koje tek planira da održi svojoj deci. Srpski jezik biće jedna od najvažnijih. Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić u emotivnoj ispovesti za sajt svog tima Denver… »

Vesti dana »