Повезане вести
„Црна Гора као лутка на концу Србије“: Задржавање студента „рутинска контрола“ или „наређење с врха“
Н1 Инфо 22.02.2025
Да ли је студент Лука Стојаковић у Црној Гори заустављен због прекршаја или због тога што је брат близанац Лазара, студента који је вероватно највише пута од почетка блокада факултета био мета таблоида? Полиција тврди, све је по… »
„Сачекуша“ за српског студента: Да ли је црногорска полиција зауставила Луку Стојаковића по налогу Београда
Нова 22.02.2025
Да ли је студент Лука Стојаковић у Црној Гори заустављен због прекршаја или због тога што је брат близанац Лазара, студента који је вероватно највише пута од почетка блокада факултета био мета таблоида? Полиција тврди, све је по… »
„Црна Гора као лутка на концу Србије“: Задржавање студента „рутинска контрола“ или „наређење с врха“
Н1 Инфо 22.02.2025
Црногорска полиција о хапшењу студента из Београда: Обмањујуће тврдње Стојаковића, у питању је била рутинска контрола
Нова 22.02.2025
Управа полиције назвала је неистинитим и обмањујућим јучерашње тврдње држављанина Србије Луке Стојаковића, студента Факултета организационих наука (ФОН) Универзитета у Београду. Стојаковић је јуче рекао да је 19. фебруара… »
ВИДЕО Лука Стојаковић: Полиција ме привела чим сам ушао у Црну Гору, рекли су ми да није до њих
Радио 021 22.02.2025
Студент Лука Стојаковић објавио је да га је полиција привела у Црној Гори чим је прешао границу. Како је навео, петнаестак минута после преласка границе приметио је полицијско возило. Како каже, није учинио саобраћајни прекршај… »
Српски студент Лука Стојаковић: Црногорска полиција ме држала у самици 24 сата, рекли су да је моје привођење наређено са врха…
Данас 22.02.2025
Студент Лука Стојаковић објавио је на Инстраграму да га је полиција привела у Црној Гори чим је прешао границу. Како је навео, након петнаестак минута, после преласка границе, приметио је полицијско возило са десне и помислио… »
Вести дана »
Тачка на рекорд Звезде: Ево колико утакмица и дана је грађен
Спорт клуб пре 13 минутајош 110 повезаних
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 13 минутајош 30 повезаних
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 3 сатајош 51 повезана
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 58 минутајош 37 повезаних