Povezane vesti

„Crna Gora kao lutka na koncu Srbije“: Zadržavanje studenta „rutinska kontrola“ ili „naređenje s vrha“

„Crna Gora kao lutka na koncu Srbije“: Zadržavanje studenta „rutinska kontrola“ ili „naređenje s vrha“

N1 Info pre 7 sati
Da li je student Luka Stojaković u Crnoj Gori zaustavljen zbog prekršaja ili zbog toga što je brat blizanac Lazara, studenta koji je verovatno najviše puta od početka blokada fakulteta bio meta tabloida? Policija tvrdi, sve je po zakonu. Njegov… »
„Sačekuša“ za srpskog studenta: Da li je crnogorska policija zaustavila Luku Stojakovića po nalogu Beograda

„Sačekuša“ za srpskog studenta: Da li je crnogorska policija zaustavila Luku Stojakovića po nalogu Beograda

Nova pre 6 sati
Da li je student Luka Stojaković u Crnoj Gori zaustavljen zbog prekršaja ili zbog toga što je brat blizanac Lazara, studenta koji je verovatno najviše puta od početka blokada fakulteta bio meta tabloida? Policija tvrdi, sve je po zakonu. Njegov… »

N1 Info pre 6 sati
Crnogorska policija o hapšenju studenta iz Beograda: Obmanjujuće tvrdnje Stojakovića, u pitanju je bila rutinska kontrola

Crnogorska policija o hapšenju studenta iz Beograda: Obmanjujuće tvrdnje Stojakovića, u pitanju je bila rutinska kontrola

Nova pre 13 sati
Uprava policije nazvala je neistinitim i obmanjujućim jučerašnje tvrdnje državljanina Srbije Luke Stojakovića, studenta Fakulteta organizacionih nauka (FON) Univerziteta u Beogradu. Stojaković je juče rekao da je 19. februara uhapšen u Crnoj Gori… »
VIDEO Luka Stojaković: Policija me privela čim sam ušao u Crnu Goru, rekli su mi da nije do njih

VIDEO Luka Stojaković: Policija me privela čim sam ušao u Crnu Goru, rekli su mi da nije do njih

Radio 021 pre 18 sati
Student Luka Stojaković objavio je da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, petnaestak minuta posle prelaska granice primetio je policijsko vozilo. Kako kaže, nije učinio saobraćajni prekršaj, ali su, kako je… »
Srpski student Luka Stojaković: Crnogorska policija me držala u samici 24 sata, rekli su da je moje privođenje naređeno sa…

Srpski student Luka Stojaković: Crnogorska policija me držala u samici 24 sata, rekli su da je moje privođenje naređeno sa…

Danas pre 1 dan
Student Luka Stojaković objavio je na Instragramu da ga je policija privela u Crnoj Gori čim je prešao granicu. Kako je naveo, nakon petnaestak minuta, posle prelaska granice, primetio je policijsko vozilo sa desne i pomislio zbog čega se ono tu… »

Vesti dana »