Povezane vesti

Ovakvog Jokića nikada nismo videli: "Nikad nisam to jeo - zbog drafta" VIDEO

Ovakvog Jokića nikada nismo videli: "Nikad nisam to jeo - zbog drafta" VIDEO

B92 22.02.2025
Nikola Jokić je u emisiji "Road to Gold", u produkciji Denver Nagetsa, podelio svoja razmišljanja o košarci, porodici i životnim vrednostima. Jokićev put do NBA zvezde bio je sve samo ne uobičajen. Na draftu 2014. godine izabran je kao 41. pik, a… »
Jokić: Verovatno ću biti loš tata zbog ovoga, ali…

Jokić: Verovatno ću biti loš tata zbog ovoga, ali…

Vesti online 22.02.2025
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić u emotivnoj ispovesti za sajt svog tima Denver Nagetsa govorio je o stvarima van košarke, koje su mu prioritet čim se skloni sa terena. Sebi kao detetu bi poručio samo jedno. Naravno, na prvom mestu su mu porodica… »
Jokić: Sad bih jeo, pio, išao negde…

Jokić: Sad bih jeo, pio, išao negde…

Sportski žurnal 22.02.2025
„Radi sve što nisi želeo, uvek se najviše pokaješ u životu zbog stvari koje nisi uradio”. Mnogo toga ekskluzivnog o košarci i o životu je Nikola Jokić otkrio u emisiji "Put do zlata", u produkciji Denver nagetsa. S tamošnjom javnošću je isprva podelio… »
Jokić: "Moja deca moraju da znaju srpski, nikada nisam jeo tako bel!"

Jokić: "Moja deca moraju da znaju srpski, nikada nisam jeo tako bel!"

Sportske.net 22.02.2025
Denver Nagetsi napravili su emisiju pod nazivom "Road to Gold" u kojoj je srpski košarkaš u majici posvećenoj prerano preminulom Dejanu Milojeviću govorio o brojnim različitim temama iz karijere, ali i privatnog života. Zanimljivo izlaganje imao je Jokić… »
Jokić: Moja deca će morati da pričaju srpski (VIDEO)

Jokić: Moja deca će morati da pričaju srpski (VIDEO)

Sport klub 22.02.2025
Nikola Jokić, trostruki MVP NBA lige, bio je gost emisije “Road to Gold”, koju realizuju Denver Nagetsi. Srpski centar je govorio o nekoliko zanimljivih tema. Priča je počela draftom iz 2014. godine kada je izabran sa 41. pozicije, a u trenutku kada je… »
„Moja deca će morati da nauče da pričaju srpski“: Emotivni Jokić pričao o porodici, pa otkrio šta nikada nije oprostio NBA ligi…

„Moja deca će morati da nauče da pričaju srpski“: Emotivni Jokić pričao o porodici, pa otkrio šta nikada nije oprostio NBA ligi…

Nova 22.02.2025
Nikola Jokić je od anonimusa došao do toga d je jedan od najboljih centara koji su ikada igrali košarku. Karijeru u NBA ligi započeo je sada već kultnom pričom da je bio draftovan dok su išle reklame za popularni lanac brze hrane „Tako bel“, a tu je i… »

Vesti dana »