Povezane vesti
"Ostala mi je bol koju moram da isplačem": Lepa Brena o teškim trenucima, otkrila detalje o Bobi i njihovom braku: "Zašto je…
Blic 22.02.2025
Lepa Brena doživela je nezgodu na 3. koncertu u Zagrebu, nakon čega je hitno operisana, a sada je progovorila o nezgodi koja joj se dogodila na sceni. - Pokosio me po nogama u trenutku kada sam ih pomerila udesno. Da sam ih pomerila ulevo, ništa se ne… »
"Ostala mi je bol koju moram isplakati" Lepa Brena o svim teškim trenucima u životu, otkrila pravu istinu šta se dešava u…
Kurir 22.02.2025
Od kultnog albuma "Čačak, Čačak", objavljenog pre 40 godina, preko čuvenog spuštanja helikopterom pred 125.000 ljudi u Sofiji do čak šest rasprodatih koncerata u Areni Zagreb, Lepa Brena nastavlja da dominira regionalnom scenom. Njenu popularnost… »
„Ekipa ispod pozornice me nosila, presvlačila i vraćala gore“: Lepa Brena o nezgodi na koncertu, teškim i radosnim…
Nova 22.02.2025
Pevačica Lepa Brena otvorila je dušu o mnogim stvarima iz svog života. Lepa Brena je u decembru, na koncertu u Zagrebu, polomila zglob nakon što je snimatelj pao sa bine na nju, a sada se osvrnula na taj trenutak. „Pokosio me po nogama u trenutku… »
Vesti dana »

Spremite se veliku promenu temperature, razlika će biti 20 stepeni: Evo šta najavljuje nova vremenska prognoza
Alo pre 46 minutajoš 12 povezanih

Veće za pamćenje u Minhenu: Pogledajte sve golove iz finala LŠ
Sport klub pre 21 minutajoš 18 povezanih

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 5 satijoš 11 povezanih

Muškarac (40) poginuo na Ibarskoj magistrali: Pregazilo ga više vozila
Mondo pre 35 minutajoš 8 povezanih