Povezane vesti
"Ostala mi je bol koju moram da isplačem": Lepa Brena o teškim trenucima, otkrila detalje o Bobi i njihovom braku: "Zašto je…
Blic 22.02.2025
Lepa Brena doživela je nezgodu na 3. koncertu u Zagrebu, nakon čega je hitno operisana, a sada je progovorila o nezgodi koja joj se dogodila na sceni. - Pokosio me po nogama u trenutku kada sam ih pomerila udesno. Da sam ih pomerila ulevo, ništa se ne bi… »
"Ostala mi je bol koju moram isplakati" Lepa Brena o svim teškim trenucima u životu, otkrila pravu istinu šta se dešava u…
Kurir 22.02.2025
Od kultnog albuma "Čačak, Čačak", objavljenog pre 40 godina, preko čuvenog spuštanja helikopterom pred 125.000 ljudi u Sofiji do čak šest rasprodatih koncerata u Areni Zagreb, Lepa Brena nastavlja da dominira regionalnom scenom. Njenu popularnost nisu… »
„Ekipa ispod pozornice me nosila, presvlačila i vraćala gore“: Lepa Brena o nezgodi na koncertu, teškim i radosnim trenucima u…
Nova 22.02.2025
Pevačica Lepa Brena otvorila je dušu o mnogim stvarima iz svog života. Lepa Brena je u decembru, na koncertu u Zagrebu, polomila zglob nakon što je snimatelj pao sa bine na nju, a sada se osvrnula na taj trenutak. „Pokosio me po nogama u trenutku kada… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih
Prvi put posle pola veka čovečanstvo večeras probija granicu nemogućeg! Pogledajte šta će videti NASA posada dok Mesec "gasi" Sunce
Blic pre 17 minutajoš 33 povezane
Tramp zaoštrio pretnje Iranu: Cela zemlja može biti zbrisana za jednu noć i to može biti - sutra uveče
Sputnik pre 12 minutajoš 19 povezanih