Повезане вести

"Остала ми је бол коју морам да исплачем": Лепа Брена о тешким тренуцима, открила детаље о Боби и њиховом браку: "Зашто је…

"Остала ми је бол коју морам да исплачем": Лепа Брена о тешким тренуцима, открила детаље о Боби и њиховом браку: "Зашто је…

Блиц 22.02.2025
Лепа Брена доживела је незгоду на 3. концерту у Загребу, након чега је хитно оперисана, а сада је проговорила о незгоди која јој се догодила на сцени. - Покосио ме по ногама у тренутку када сам их померила удесно. Да сам их… »
"Остала ми је бол коју морам исплакати" Лепа Брена о свим тешким тренуцима у животу, открила праву истину шта се дешава у…

"Остала ми је бол коју морам исплакати" Лепа Брена о свим тешким тренуцима у животу, открила праву истину шта се дешава у…

Курир 22.02.2025
Од култног албума "Чачак, Чачак", објављеног пре 40 година, преко чувеног спуштања хеликоптером пред 125.000 људи у Софији до чак шест распродатих концерата у Арени Загреб, Лепа Брена наставља да доминира регионалном сценом… »
„Екипа испод позорнице ме носила, пресвлачила и враћала горе“: Лепа Брена о незгоди на концерту, тешким и радосним тренуцима у…

„Екипа испод позорнице ме носила, пресвлачила и враћала горе“: Лепа Брена о незгоди на концерту, тешким и радосним тренуцима у…

Нова 22.02.2025
Певачица Лепа Брена отворила је душу о многим стварима из свог живота. Лепа Брена је у децембру, на концерту у Загребу, поломила зглоб након што је сниматељ пао са бине на њу, а сада се осврнула на тај тренутак. „Покосио ме по… »

Вести дана »