Povezane vesti
Zlata Petrović očas posla smršala 6 kilograma: Doručkuje urme i banane, ruča pasulj, a vreme za večeru je ključno -…
Kurir 22.02.2025
Pevačica Zlata Petrović veoma vodi računa o svom izgledu, a u jednom periodu je nabacila višak kilogram. Ipak, kako je jednom prilikom ispričala pomoću autofagije uspela je da skine šest kilograma. - Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest… »
"Doručkujem urme i banane, ručam pasulj, a vreme za večeru je ključno!" Zlata Petrović se istopila, izgubila 6 kg za tren…
Blic 22.02.2025
Pevačica Zlata Petrović veoma vodi računa o svom izgledu, a u jednom periodu je nabacila višak kilogram. Ipak, kako je jednom prilikom ispričala pomoću autofagije uspela je da skine šest kilograma. - Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest… »
Vesti dana »

Dugo putovanje u novu Srbiju: Politička retrospektiva raspadanja režima u šest meseci i jednom danu
Nova pre 39 minutajoš 33 povezane

Četiri osobe se ugušile pokušavajući da spasu čoveka koji je upao u septičku jamu kod Topole
Beta pre 15 minutajoš 21 povezana

Ukrajina i SAD potpisale važan sporazum o retkim mineralima: Ključna odredba se neće svideti Rusiji
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
RTV pre 33 minutajoš 12 povezanih

Požar u blizini železničke stanice Topčider, gore stari vagoni
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih