Povezane vesti
"Otac je imao srčani udar, imala sam napade panike, bila gladna" Pobednica Zvezda Granda otvorila dušu o teškom periodu, njena…
Kurir 22.02.2025
Prošlogodišnja pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić jednom prilikom je otvorila dušu o životu pre takmičenja koji nije bio nimalo lak. Naime, Šejla se u srednjoj školi preselila iz rodnog mesta u internat kako bi pohađala muzičku školu, a tada je… »
"Otac je imao srčani udar, imala sam napade panike, bila sam gladna": Učesnica Zvezda Granda otvorila dušu o teškom periodu…
Blic 22.02.2025
Prošlogodišnja pobednica „Zvezda Granda“, Šejla Zonić jednom prilikom je otvorila dušu o životu pre takmičenja koji nije bio nimalo lak. Naime, Šejla se u srednjoj školi preselila iz rodnog mesta u internat kako bi pohađala muzičku školu, a tada je… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 38 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 58 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 15 minutajoš 18 povezanih