Povezane vesti

Najnoviji skandal groka Četbot Ilona Maska predložio smrtnu kaznu za Trampa i samog Maska!

Najnoviji skandal groka Četbot Ilona Maska predložio smrtnu kaznu za Trampa i samog Maska!

Dnevnik 22.02.2025
VAŠINGTON: Kompanija xAI američkog milijardera Ilona Maska, koja se bavi veštačkom inteligencijom i konkurent je kompaniji OpenAI, saopštila je da istražuje zašto je njen četbot Grok AI naveo da američki predsednik Donald Tramp i sam Mask zaslužuju… »
Ilonu Masku se AI "oteo kontroli": Napisao da on i Donald Tramp zaslužuju smrtnu kaznu, ovo je reakcija

Ilonu Masku se AI "oteo kontroli": Napisao da on i Donald Tramp zaslužuju smrtnu kaznu, ovo je reakcija

Telegraf 22.02.2025
Preporučujemo. Kompanija xAI američkog milijardera Ilona Maska, koja se bavi veštačkom inteligencijom i konkurent je kompaniji OpenAI, saopštila je da istražuje zašto je njen četbot Grok AI naveo da američki predsednik Donald Tramp i sam Mask zaslužuju… »
"Mask i Tramp zaslužuju smrtnu kaznu"

"Mask i Tramp zaslužuju smrtnu kaznu"

B92 22.02.2025
Četbot Ilona Maska, GrokAI, sugerisao je da i predsednik SAD Donald Tramp i sam Mask zaslužuju smrtnu kaznu. Ovaj problem je već rešen, ali i dalje ne zanmo zašto se uopšte dogodio. Grok je rekao da kaže da je Tramp zaslužio smrtnu kaznu kada je upit bio… »

Vesti dana »