Povezane vesti
Najnoviji skandal groka Četbot Ilona Maska predložio smrtnu kaznu za Trampa i samog Maska!
Dnevnik 22.02.2025
VAŠINGTON: Kompanija xAI američkog milijardera Ilona Maska, koja se bavi veštačkom inteligencijom i konkurent je kompaniji OpenAI, saopštila je da istražuje zašto je njen četbot Grok AI naveo da američki predsednik Donald Tramp i sam Mask zaslužuju… »
Ilonu Masku se AI "oteo kontroli": Napisao da on i Donald Tramp zaslužuju smrtnu kaznu, ovo je reakcija
Telegraf 22.02.2025
Preporučujemo. Kompanija xAI američkog milijardera Ilona Maska, koja se bavi veštačkom inteligencijom i konkurent je kompaniji OpenAI, saopštila je da istražuje zašto je njen četbot Grok AI naveo da američki predsednik Donald Tramp i sam Mask zaslužuju… »
"Mask i Tramp zaslužuju smrtnu kaznu"
B92 22.02.2025
Četbot Ilona Maska, GrokAI, sugerisao je da i predsednik SAD Donald Tramp i sam Mask zaslužuju smrtnu kaznu. Ovaj problem je već rešen, ali i dalje ne zanmo zašto se uopšte dogodio. Grok je rekao da kaže da je Tramp zaslužio smrtnu kaznu kada je upit bio… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Izrael ponovo gađao Iran: Nova serija napada, cilj – skladišta raketa i infrastruktura
Nova pre 14 minutajoš 20 povezanih

Šokantno! Peca napustio studio nakon proglašenja pobednika Farme 8 "Razočaran sam, pobedio je nasilnik..."
Telegraf pre 4 minutajoš 16 povezanih

Vojna parada kakvu je Tramp odavno želeo: U uživanju ga nisu omeli ni demonstranti širom zemlje koji ga optužuju da želi da bude kralj Amerike (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

Mesi razočarao na startu SP - Inter bez trijumfa protiv šampiona Egipta
B92 pre 15 minutajoš 10 povezanih