Povezane vesti
"Teško da će se 4 člana porodice najesti za 700€" Gastarbajter u Nemačkoj seo i napravio spisak: Ovo su mesečni troškovi moje…
Kurir 22.02.2025
" Najveći trošak u Nemačkoj koji možete da imate jeste najam stana. Mi trenutno živimo kao podstanari, u jednoj novogradnji i nalazimo se na Bodenskom jezeru, dakle izuzetno skupoj regiji koja može da se uporedi s centrom Minhena, Berlina ili Štutgarta… »
"Teško ćete se najesti za 700€": Gastarbajter iz Nemačke izračunao sve troškove, odmah su mu rekli da beži odatle
Mondo 22.02.2025
Gastarbajter koji živi u Nemačkoj stavio je na papir mesečne troškove, evo koliko je potrebno za normalan život. "Najveći trošak u Nemačkoj koji možete da imate jeste najam stana. Mi trenutno živimo kao podstanari, u jednoj novogradnji i nalazimo se na… »
Vesti dana »
Zastrašujući obrt u ratu u Iranu! Amerikanci gađaju nuklearke, Teheran uzvraća raketama, u sukob uvučene i druge zemlje: Zavijaju sirene, odloženi letovi (foto, video)
Blic pre 32 minutajoš 44 povezane
Prekršajne prijave dvojici Nišlija zbog vožnje u pijanom stanju
Južne vesti pre 1 satjoš 24 povezane
U Skupštini rasprava o mogućnosti uvođenja krivičnog dela obuke maloletnika za korišćenje oružja
Sputnik pre 33 minutajoš 21 povezana
NBS još jednom zadržala referentnu kamatu - rat na Bliskom istoku najveći rizik
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 19 povezanih
Telo ajatolaha Hamneija stiglo u Mašhad, danas sahrana u svetilištu Imama Reze
Insajder pre 2 minutajoš 23 povezane