Povezane vesti

Blagojević: Možda ćemo u budućnosti uspeti da dotaknemo taj nivo...

Blagojević: Možda ćemo u budućnosti uspeti da dotaknemo taj nivo...

Sportski žurnal pre 9 sati
Crvena zvezda i Partizan remizirali u 175. večitom derbiju. Partizan je iz penala u petom minutu nadoknade izbegao poraz u 175. večitom derbiju. - Srećan sam, zadovoljan, moj prvi derbi... Lepa atmosfera, interesantno za gledanje. Rekao sam i u najavi… »
Milojević: Primili smo gol onako kako smo znali da ćemo da ga primimo

Milojević: Primili smo gol onako kako smo znali da ćemo da ga primimo

Sportski žurnal pre 9 sati
Crvena zvezda i Partizan remizirali u 175. večitom derbiju. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smrknut posle remija sa Partizanom (3:3). Kako i da ne bude kada je njegov tim u nadoknadi naivno rivalu poklonio penal i bod. - Primili smo gol onako kako… »
Milojević se naljutio zbog pitanja, ali ne i na igrače Zvezde: "Otkud vi znate šta sam im ja rekao?"

Milojević se naljutio zbog pitanja, ali ne i na igrače Zvezde: "Otkud vi znate šta sam im ja rekao?"

Mondo pre 10 sati
Vladan Milojević naljutio se na pitanje reporterke TV Arena Sport posle remija Crvene zvezde i Partizana (3:3), ali je rekao da se na svoje igrače ne ljuti. Objasnio je i zbog čega to misli. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević naljutio se na pitanje… »
Milojevićeva konferencija - Zašto Silas od početka, zašto je Šerif zamenjen, šta misli o penalu za Partizan...

Milojevićeva konferencija - Zašto Silas od početka, zašto je Šerif zamenjen, šta misli o penalu za Partizan...

Sportske.net pre 11 sati
Posle Srđana Blagojevića, u pres salu stadiona ''Rajko Mitić'' ušao je i trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle 3:3 u 175. večitom derbiju. ''Lepa utakmica, šest golova, bilo je i preokreta. Da li sam zadovoljan? Ja generalno nikad nisam… »
Srđan Blagojević nakon debija na večitom derbiju: „Zadovoljan sam kako je protekao prvi derbi“ (video)

Srđan Blagojević nakon debija na večitom derbiju: „Zadovoljan sam kako je protekao prvi derbi“ (video)

Hot sport pre 12 sati
„Sastale su se dve kvalitetne ekipe“ Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 3:3 (0:1) u 175. večitom derbiju u okviru 24. kola Superlige Srbije. A nakon svog prvog meča protiv Crvene zvezde na klupi Partizana, Srđan Blagojević… »
Vladanu milojeviću teško pao remi pa odbrusio novinarki: „Otkud vi znate da sam ja išta rekao mojim igračima? Partizan je…

Vladanu milojeviću teško pao remi pa odbrusio novinarki: „Otkud vi znate da sam ja išta rekao mojim igračima? Partizan je…

Hot sport pre 12 sati
„Rezultat je taj koji je takav, da li je zaslužan ili ne, idemo dalje“ Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 3:3 (0:1) u 175. večitom derbiju u okviru 24. kola Superlige Srbije. A trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio… »
Taki veruje u velike promene u superligi Srbije, slavi bod kao pobedu: Okrenuće se sve – tvrdi napadač! (video)

Taki veruje u velike promene u superligi Srbije, slavi bod kao pobedu: Okrenuće se sve – tvrdi napadač! (video)

Hot sport pre 12 sati
Smatra da je neki vid promene neophodan! Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 3:3 (0:1) u 175. večitom derbiju u okviru 24. kola Superlige Srbije. Posle meča Taki Nikolić je bio prilično jasan. Објава коју дели… »
"Kad bih rekao šta mi se najviše sviđa, rekli biste da sam lud": Srđan Blagojević posle derbija iznenadio sve

"Kad bih rekao šta mi se najviše sviđa, rekli biste da sam lud": Srđan Blagojević posle derbija iznenadio sve

Mondo pre 12 sati
Posle remija sa Crvenom zvezdom 3:3 (0:1) Srđan Blagojević je istakao da ovo nije najbolje što je video od Partizana otkako vodi klub. Crvena zvezda je dočekala Partizan u 175. "večitom derbiju" u kome je na kraju bilo 3:3 (0:1), a posle meče se… »
Milojević: Igračima je crtano šta će se dogoditi, ali nisam ljut

Milojević: Igračima je crtano šta će se dogoditi, ali nisam ljut

Sport klub pre 11 sati
Bila je Crvena zvezda apsolutni favorit u 175. večitom derbiju, ali na kraju nije trijumfovala u goleadi (3:3). Minut je delio crveno-bele od pobede u večitom derbiju protiv Partizana, ali je Natho iznudio jedanaesterac, koji je u poslednjim trenucima… »
„Otkud vi znate?“: Milojević odbrusio novinarki posle derbija, posebno pričao o Šerifu

„Otkud vi znate?“: Milojević odbrusio novinarki posle derbija, posebno pričao o Šerifu

Nova pre 11 sati
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, bio je vidno nezadovoljan nakon 175. večitog derbija, u kom je njegov tim remizirao sa Partizanom - 3:3. Zvezda je gubila sa 0:1, ali je kasnije imala i 2:1 i 3:2. Bili su na pragu pobede crveno-beli, ali je Timi… »
Ovo je po milojeviću presudilo u derbiju: Najiskusniji u odbrani otišli, novajlije impresionirane

Ovo je po milojeviću presudilo u derbiju: Najiskusniji u odbrani otišli, novajlije impresionirane

Dnevnik pre 12 sati
Crvena zvezda je odigrala 3:3 u večitom derbiju sa Partizanom na stadionu "Rajko Mitić". Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je presudilo to što su klub nedavno napustili najiskusniji igrači u odbrani i da njegova ekipa nije uspela da… »
Prve reči trenera Partizana posle remija u spektakularnom derbiju: „Srećan sam, ali ovo već zaboravljamo“

Prve reči trenera Partizana posle remija u spektakularnom derbiju: „Srećan sam, ali ovo već zaboravljamo“

Nova pre 12 sati
Srđan Blagojević, trener Partizana, oglasio se nakon utakmice i remija sa Crvenom zvezdom (3:3), u okviru 175. večitog derbija. Partizan je vodio tokom većeg dela prvog poluvremena, imao je dvaput minus u drugom, ali je u nadoknadi meča stigao do… »
Roganović posle debija u derbiju: "Nije trebalo da primimo treći"

Roganović posle debija u derbiju: "Nije trebalo da primimo treći"

Sportske.net pre 12 sati
Desni bek Partizana Milan Roganović je danas bio jedan od najboljih u redovima svog kluba u "večitom derbiju", prvom za njega u karijeri. Posle meča je rekao da je njegov tim zaslužio bod. "Utisci su veoma dobri. Borili smo se do zadnjeg daha. Dobili… »
Vladan Milojević: Bili smo bliži pobedi, nismo srećni

Vladan Milojević: Bili smo bliži pobedi, nismo srećni

Euronews pre 11 sati
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde imao je razloga za zadovoljstvo posle utakmice sa Partizanom na najvećem srpskim stadionu. Razlika između večitih ostala je 21 bod posle ovog derbija. "Primili smo gol, kako smo i znali da će biti iz brze… »
Milojević posle remija sa Partizanom: Crtano je šta će da se desi – nikad nisam zadovoljan, ali ne mogu da budem ljut

Milojević posle remija sa Partizanom: Crtano je šta će da se desi – nikad nisam zadovoljan, ali ne mogu da budem ljut

Nova pre 11 sati
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, održao je konferenciju za medije posle 175. večitog derbija, u kom je njegov tim remizirao sa Partizanom - 3:3. Derbi je bio izuzetno zanimljiv od početka do kraja, Zvezda je bila nadomak pobede, ali je Partizan… »
Milojević: "Bili smo bliži pobedi"; "Šerif voli ovakve utakmice"

Milojević: "Bili smo bliži pobedi"; "Šerif voli ovakve utakmice"

B92 pre 12 sati
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije posle 175. "večitog" derbija. Zvezda je remizirala sa crno-belima 3:3, iako su imali pozitivan rezultat do same završnice. Milojević je izneo prve utiske. "Utakmica kao… »
Nervozna reakcija Vladana Milojevića: ''​Otkud vi znate da sam išta rekao igračima? Nisam ih ni video''.

Nervozna reakcija Vladana Milojevića: ''​Otkud vi znate da sam išta rekao igračima? Nisam ih ni video''.

Sportske.net pre 12 sati
Posle trenera Partizana Srđana Blagojevića, pred kamere Arene sport izašao je i trener Crvene zvezde Vladan Milokević. Prvo pitanje reporterke Jovane Guzijan bilo je šta je rekao igračima u svlačionici posle meča, s obzirom da se tamo nešto duže… »
Blagojevićev remi na debiju: Svi imamo obavezu da čuvamo derbi, sve u granicama normale

Blagojevićev remi na debiju: Svi imamo obavezu da čuvamo derbi, sve u granicama normale

Dnevnik pre 12 sati
Trener Partizana Srđan Blagojević debitovao je u večitim derbijima remijem 3:3 na gostovanju Crvenoj zvezdi. Posle meča je istakao da misli da je utakmica protekla korektno i da svi imaju obavezu da čuvaju najveću svetkovinu srpskog fudbala. –… »
"I ja se pitam kako je ta informacija procurila": Treneru Partizana je jedan detalj baš zasmetao

"I ja se pitam kako je ta informacija procurila": Treneru Partizana je jedan detalj baš zasmetao

Mondo pre 12 sati
Trener Partizana Srđan Blagojević oglasio se posle derbija i zasmetalo mu je što se u medijima saznalo šta će da uradi pre meča. Partizan je golom u 95. minutu došao do izjednačenja i do remija na 175. večitom derbiju. Pre samog početka utakmice… »
Blagojević: "Već zaboravljamo ovo i okrećemo se ostalim obavezama"

Blagojević: "Već zaboravljamo ovo i okrećemo se ostalim obavezama"

B92 pre 13 sati
Srđan Blagojević, trener Partizana, izneo je utiske posle remija sa Crvenom zvezdom u 175. "večitom" derbiju. Partizan zadovoljniji izlazi iz 175. "večitog" derbija, pošto je na "Marakani" remizirao rezultatom 3:3. Blagojević je istakao da je njegov… »
Blagojević posle debija u derbiju: Nije bilo lako, moram da zahvalim igračima

Blagojević posle debija u derbiju: Nije bilo lako, moram da zahvalim igračima

Večernje novosti pre 13 sati
FUDBALERI Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno - 3:3 u 175. večitom derbiju. Zadovoljan rezultatom bio je trener crno-belih Srđan Blagojević. FOTO: M. Vukadinović On se zahvalio igračima na borbi i objasnio zašto su gosti malo… »
Milojević: "Da ih ne imenujem... Da ne komentarišem poslednju akciju"

Milojević: "Da ih ne imenujem... Da ne komentarišem poslednju akciju"

B92 pre 13 sati
Vladan Milojević, trener Zvezde, bio je vidno nezadovoljan posle remija (3:3) u 175. "večitom" derbiju protiv Partizana. Njegov tim je imao prednost sve do 95. minuta kada su crno-beli iz jedanaesterca stigli do izjednačenja. Po okončanju meča je… »
Trener Partizana: "Koliko bilo neprijatno meni da kažem..."

Trener Partizana: "Koliko bilo neprijatno meni da kažem..."

B92 pre 12 sati
Trener Partizana Srđan Blagojević izneo je utiske posle 175. "večitog" derbija. Crvena zvezda i Partizan su remizirali (3:3), u 24. kolu Superlige Srbije. Blagojević je kratko analizirao utakmicu i pohvalio atmosferu. "Pohvalio bih atmosferu. Bila je… »
Roganović: "Zaslužen bod, ali nećemo da se zadovoljimo" VIDEO

Roganović: "Zaslužen bod, ali nećemo da se zadovoljimo" VIDEO

B92 pre 12 sati
Desni bek Partizana Milan Roganović prokomentarisao je remi protiv Crvene zvezde rezultatom 3:3 u 175. "večitom" derbiju. On je posle meča istakao da je bod u 95. minutu iz penala zaslužen. "Utisci su veoma dobri, borili smo se do zadnjega daha i Bog… »
Feđa Dudić oštro kritikovao podlogu u Senti: „Na ovakvim terenima ne treba da se igra fudbal!“

Feđa Dudić oštro kritikovao podlogu u Senti: „Na ovakvim terenima ne treba da se igra fudbal!“

Hot sport pre 22 sata
„Dobili smo jednu odličnu ekipu!“ Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca uspeli su da ostvare važan trijumf nad Tekstilcem minimalnim rezultatom 1:0 u 24. kolu Superlige Srbije. Meč je odigran u Senti, a presudio je pogodak Bogdana Mirčetića iz… »

Vesti dana »