Повезане вести

Милојевић: Примили смо гол онако како смо знали да ћемо да га примимо

Милојевић: Примили смо гол онако како смо знали да ћемо да га примимо

Спортски журнал 22.02.2025
Црвена звезда и Партизан ремизирали у 175. вечитом дербију. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић смркнут после ремија са Партизаном (3:3). Како и да не буде када је његов тим у надокнади наивно ривалу поклонио пенал и бод. -… »
Благојевић: Можда ћемо у будућности успети да дотакнемо тај ниво...

Благојевић: Можда ћемо у будућности успети да дотакнемо тај ниво...

Спортски журнал 22.02.2025
Црвена звезда и Партизан ремизирали у 175. вечитом дербију. Партизан је из пенала у петом минуту надокнаде избегао пораз у 175. вечитом дербију. - Срећан сам, задовољан, мој први дерби... Лепа атмосфера, интересантно за… »
Милојевић се наљутио због питања, али не и на играче Звезде: "Откуд ви знате шта сам им ја рекао?"

Милојевић се наљутио због питања, али не и на играче Звезде: "Откуд ви знате шта сам им ја рекао?"

Мондо 22.02.2025
Владан Милојевић наљутио се на питање репортерке ТВ Арена Спорт после ремија Црвене звезде и Партизана (3:3), али је рекао да се на своје играче не љути. Објаснио је и због чега то мисли. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић… »
Милојевићева конференција - Зашто Силас од почетка, зашто је Шериф замењен, шта мисли о пеналу за Партизан...

Милојевићева конференција - Зашто Силас од почетка, зашто је Шериф замењен, шта мисли о пеналу за Партизан...

Спортске.нет 22.02.2025
После Срђана Благојевића, у прес салу стадиона ''Рајко Митић'' ушао је и тренер Црвене звезде Владан Милојевић после 3:3 у 175. вечитом дербију. ''Лепа утакмица, шест голова, било је и преокрета. Да ли сам задовољан? Ја… »
Владану милојевићу тешко пао реми па одбрусио новинарки: „Откуд ви знате да сам ја ишта рекао мојим играчима? Партизан је…

Владану милојевићу тешко пао реми па одбрусио новинарки: „Откуд ви знате да сам ја ишта рекао мојим играчима? Партизан је…

Хот спорт 22.02.2025
„Резултат је тај који је такав, да ли је заслужан или не, идемо даље“ Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено 3:3 (0:1) у 175. вечитом дербију у оквиру 24. кола Суперлиге Србије. А тренер Црвене звезде Владан… »
Срђан Благојевић након дебија на вечитом дербију: „Задовољан сам како је протекао први дерби“ (видео)

Срђан Благојевић након дебија на вечитом дербију: „Задовољан сам како је протекао први дерби“ (видео)

Хот спорт 22.02.2025
„Састале су се две квалитетне екипе“ Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено 3:3 (0:1) у 175. вечитом дербију у оквиру 24. кола Суперлиге Србије. А након свог првог меча против Црвене звезде на клупи Партизана… »
Таки верује у велике промене у суперлиги Србије, слави бод као победу: Окренуће се све – тврди нападач! (видео)

Таки верује у велике промене у суперлиги Србије, слави бод као победу: Окренуће се све – тврди нападач! (видео)

Хот спорт 22.02.2025
Сматра да је неки вид промене неопходан! Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено 3:3 (0:1) у 175. вечитом дербију у оквиру 24. кола Суперлиге Србије. После меча Таки Николић је био прилично јасан. Објава коју… »
"Кад бих рекао шта ми се највише свиђа, рекли бисте да сам луд": Срђан Благојевић после дербија изненадио све

"Кад бих рекао шта ми се највише свиђа, рекли бисте да сам луд": Срђан Благојевић после дербија изненадио све

Мондо 22.02.2025
После ремија са Црвеном звездом 3:3 (0:1) Срђан Благојевић је истакао да ово није најбоље што је видео од Партизана откако води клуб. Црвена звезда је дочекала Партизан у 175. "вечитом дербију" у коме је на крају било 3:3 (0:1)… »
Милојевић после ремија са Партизаном: Цртано је шта ће да се деси – никад нисам задовољан, али не могу да будем љут

Милојевић после ремија са Партизаном: Цртано је шта ће да се деси – никад нисам задовољан, али не могу да будем љут

Нова 22.02.2025
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, одржао је конференцију за медије после 175. вечитог дербија, у ком је његов тим ремизирао са Партизаном - 3:3. Дерби је био изузетно занимљив од почетка до краја, Звезда је била надомак… »
Владан Милојевић: Били смо ближи победи, нисмо срећни

Владан Милојевић: Били смо ближи победи, нисмо срећни

Еуроневс 22.02.2025
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде имао је разлога за задовољство после утакмице са Партизаном на највећем српским стадиону. Разлика између вечитих остала је 21 бод после овог дербија. "Примили смо гол, како смо и знали да… »
Рогановић после дебија у дербију: "Није требало да примимо трећи"

Рогановић после дебија у дербију: "Није требало да примимо трећи"

Спортске.нет 22.02.2025
Десни бек Партизана Милан Рогановић је данас био један од најбољих у редовима свог клуба у "вечитом дербију", првом за њега у каријери. После меча је рекао да је његов тим заслужио бод. "Утисци су веома добри. Борили смо се до… »
Прве речи тренера Партизана после ремија у спектакуларном дербију: „Срећан сам, али ово већ заборављамо“

Прве речи тренера Партизана после ремија у спектакуларном дербију: „Срећан сам, али ово већ заборављамо“

Нова 22.02.2025
Срђан Благојевић, тренер Партизана, огласио се након утакмице и ремија са Црвеном звездом (3:3), у оквиру 175. вечитог дербија. Партизан је водио током већег дела првог полувремена, имао је двапут минус у другом, али је у… »
Ово је по милојевићу пресудило у дербију: Најискуснији у одбрани отишли, новајлије импресиониране

Ово је по милојевићу пресудило у дербију: Најискуснији у одбрани отишли, новајлије импресиониране

Дневник 22.02.2025
Црвена звезда је одиграла 3:3 у вечитом дербију са Партизаном на стадиону "Рајко Митић". Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је пресудило то што су клуб недавно напустили најискуснији играчи у одбрани и да његова… »
„Откуд ви знате?“: Милојевић одбрусио новинарки после дербија, посебно причао о Шерифу

„Откуд ви знате?“: Милојевић одбрусио новинарки после дербија, посебно причао о Шерифу

Нова 22.02.2025
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, био је видно незадовољан након 175. вечитог дербија, у ком је његов тим ремизирао са Партизаном - 3:3. Звезда је губила са 0:1, али је касније имала и 2:1 и 3:2. Били су на прагу победе… »
Милојевић: Играчима је цртано шта ће се догодити, али нисам љут

Милојевић: Играчима је цртано шта ће се догодити, али нисам љут

Спорт клуб 22.02.2025
Била је Црвена звезда апсолутни фаворит у 175. вечитом дербију, али на крају није тријумфовала у голеади (3:3). Минут је делио црвено-беле од победе у вечитом дербију против Партизана, али је Натхо изнудио једанаестерац, који је… »
Милојевић: "Били смо ближи победи"; "Шериф воли овакве утакмице"

Милојевић: "Били смо ближи победи"; "Шериф воли овакве утакмице"

Б92 22.02.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић говорио је на конференцији за медије после 175. "вечитог" дербија. Звезда је ремизирала са црно-белима 3:3, иако су имали позитиван резултат до саме завршнице. Милојевић је изнео прве утиске… »
Нервозна реакција Владана Милојевића: ''​Откуд ви знате да сам ишта рекао играчима? Нисам их ни видео''.

Нервозна реакција Владана Милојевића: ''​Откуд ви знате да сам ишта рекао играчима? Нисам их ни видео''.

Спортске.нет 22.02.2025
После тренера Партизана Срђана Благојевића, пред камере Арене спорт изашао је и тренер Црвене звезде Владан Милокевић. Прво питање репортерке Јоване Гузијан било је шта је рекао играчима у свлачионици после меча, с обзиром да се… »
"И ја се питам како је та информација процурила": Тренеру Партизана је један детаљ баш засметао

"И ја се питам како је та информација процурила": Тренеру Партизана је један детаљ баш засметао

Мондо 22.02.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић огласио се после дербија и засметало му је што се у медијима сазнало шта ће да уради пре меча. Партизан је голом у 95. минуту дошао до изједначења и до ремија на 175. вечитом дербију. Пре самог… »
Благојевићев реми на дебију: Сви имамо обавезу да чувамо дерби, све у границама нормале

Благојевићев реми на дебију: Сви имамо обавезу да чувамо дерби, све у границама нормале

Дневник 22.02.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић дебитовао је у вечитим дербијима ремијем 3:3 на гостовању Црвеној звезди. После меча је истакао да мисли да је утакмица протекла коректно и да сви имају обавезу да чувају највећу светковину… »
Милојевић: "Да их не именујем... Да не коментаришем последњу акцију"

Милојевић: "Да их не именујем... Да не коментаришем последњу акцију"

Б92 22.02.2025
Владан Милојевић, тренер Звезде, био је видно незадовољан после ремија (3:3) у 175. "вечитом" дербију против Партизана. Његов тим је имао предност све до 95. минута када су црно-бели из једанаестерца стигли до изједначења. По… »
Благојевић после дебија у дербију: Није било лако, морам да захвалим играчима

Благојевић после дебија у дербију: Није било лако, морам да захвалим играчима

Вечерње новости 22.02.2025
ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде и Партизана одиграли су нерешено - 3:3 у 175. вечитом дербију. Задовољан резултатом био је тренер црно-белих Срђан Благојевић. ФОТО: М. Вукадиновић Он се захвалио играчима на борби и објаснио зашто су… »
Благојевић: "Већ заборављамо ово и окрећемо се осталим обавезама"

Благојевић: "Већ заборављамо ово и окрећемо се осталим обавезама"

Б92 22.02.2025
Срђан Благојевић, тренер Партизана, изнео је утиске после ремија са Црвеном звездом у 175. "вечитом" дербију. Партизан задовољнији излази из 175. "вечитог" дербија, пошто је на "Маракани" ремизирао резултатом 3:3. Благојевић је… »
Рогановић: "Заслужен бод, али нећемо да се задовољимо" ВИДЕО

Рогановић: "Заслужен бод, али нећемо да се задовољимо" ВИДЕО

Б92 22.02.2025
Десни бек Партизана Милан Рогановић прокоментарисао је реми против Црвене звезде резултатом 3:3 у 175. "вечитом" дербију. Он је после меча истакао да је бод у 95. минуту из пенала заслужен. "Утисци су веома добри, борили смо се… »
Тренер Партизана: "Колико било непријатно мени да кажем..."

Тренер Партизана: "Колико било непријатно мени да кажем..."

Б92 22.02.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић изнео је утиске после 175. "вечитог" дербија. Црвена звезда и Партизан су ремизирали (3:3), у 24. колу Суперлиге Србије. Благојевић је кратко анализирао утакмицу и похвалио атмосферу. "Похвалио… »
Феђа Дудић оштро критиковао подлогу у Сенти: „На оваквим теренима не треба да се игра фудбал!“

Феђа Дудић оштро критиковао подлогу у Сенти: „На оваквим теренима не треба да се игра фудбал!“

Хот спорт 22.02.2025
„Добили смо једну одличну екипу!“ Фудбалери Радничког из Крагујевца успели су да остваре важан тријумф над Текстилцем минималним резултатом 1:0 у 24. колу Суперлиге Србије. Меч је одигран у Сенти, а пресудио је погодак Богдана… »

Вести дана »