Povezane vesti
Nove pikanterije iz odnosa Milice Kemez i bore santane: "Postoji krtica..." Bivša zadrugarka otkrila šok detalje: Spavala sam…
Kurir 22.02.2025
Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka i duže emotivne veze mnoge je šokirala. Bivša zadrugarka i voditeljka je sada rešila da otkrije nove detalje, gostujući u jednoj televiziji. Ko je prvi dao izjavu za medije? - pitala je… »
"Plac sam potpisao u braku i to je moja greška!" Prvo suočavanje Milice Kemez i Bore Santane, usledio žešći sukob zbog imovine…
Kurir 22.02.2025
Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka i duže emotivne veze mnoge je šokirala, a sada je usledilo njihovo prvo suočavanje. Naime, Kemezova je gostovala u jednoj emisiji, a Bora nije mogao da prećuti, te je poslao voditelju… »
Milica Kemez o razvodu: Žena je oslonac muškarcu, ali koliko nas oni zaista cene?
Svet plus 22.02.2025
Milica Kemez i Bora Santana okončali su brak, što je iznenadilo mnoge. Bivša rijaliti učesnica iskreno je progovorila o razlozima rastanka, emocijama kroz koje prolazi i kako gleda na ljubavne odnose. Vest o razvodu Milice Kemez i Bore Santane odjeknula… »
"Nosim traume": Milica Kemez o razvodu od Bore Santane: "Svi su mu govorili da sam za njega premija, najteže mi je bilo da…
Blic 22.02.2025
Bivši rijaliti učesnici, Milica Kemez i Bora Santana nedavno su saopštili da su se razišli. Milica Kemez sada je progovorila o razvodu od Bore Santane i iznela nepoznate detalje. - Ljubav ako je postojala ne može nikada da izbledi. Ja o bivšim partnerima… »
"Premija za njega, trpela sam mnogo": Prva ispovest Milice Kemez nakon razvoda od Bore, priznala sve
Mondo 22.02.2025
Milica je poslala i važnu poruku svim muškarcima. Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka, a duže emotivne veze, iznenadila je mnoge. Milica je sada otvoreno govorila o tome kako se oseća zbog raskida, ali i šta je bio glavni… »
"Govorili su mu da sam premija za njega" Prva ispovest Milice Kemez nakon razvoda od Bore, konačno priznala šta je bio okidač…
Kurir 22.02.2025
Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka i duže emotivne veze mnoge je šokirala, a ona je sada otkrila kako se oseća povodom ljubavnog brodoloma kroz koji prolazi, ali i šta je bio stvarni okidač za to. - Ljubav ako je… »
Vesti dana »

"Videćemo koliko je Putin ozbiljan": Rute otkrio o čemu će pričati ruski i američki lider: "Vrši ogroman pritisak na Rusiju"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Pristalice SNS-a uperile lasere u ekipu N1: Ometale izveštavanje i vređale novinarku (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana