Povezane vesti

Nove pikanterije iz odnosa Milice Kemez i bore santane: "Postoji krtica..." Bivša zadrugarka otkrila šok detalje: Spavala sam…

Nove pikanterije iz odnosa Milice Kemez i bore santane: "Postoji krtica..." Bivša zadrugarka otkrila šok detalje: Spavala sam…

Kurir pre 1 dan
Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka i duže emotivne veze mnoge je šokirala. Bivša zadrugarka i voditeljka je sada rešila da otkrije nove detalje, gostujući u jednoj televiziji. Ko je prvi dao izjavu za medije? -… »
"Plac sam potpisao u braku i to je moja greška!" Prvo suočavanje Milice Kemez i Bore Santane, usledio žešći sukob zbog…

"Plac sam potpisao u braku i to je moja greška!" Prvo suočavanje Milice Kemez i Bore Santane, usledio žešći sukob zbog…

Kurir pre 8 sati
Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka i duže emotivne veze mnoge je šokirala, a sada je usledilo njihovo prvo suočavanje. Naime, Kemezova je gostovala u jednoj emisiji, a Bora nije mogao da prećuti, te je poslao… »
Milica Kemez o razvodu: Žena je oslonac muškarcu, ali koliko nas oni zaista cene?

Milica Kemez o razvodu: Žena je oslonac muškarcu, ali koliko nas oni zaista cene?

Svet plus pre 11 sati
Milica Kemez i Bora Santana okončali su brak, što je iznenadilo mnoge. Bivša rijaliti učesnica iskreno je progovorila o razlozima rastanka, emocijama kroz koje prolazi i kako gleda na ljubavne odnose. Vest o razvodu Milice Kemez i Bore Santane… »
"Nosim traume": Milica Kemez o razvodu od Bore Santane: "Svi su mu govorili da sam za njega premija, najteže mi je bilo da…

"Nosim traume": Milica Kemez o razvodu od Bore Santane: "Svi su mu govorili da sam za njega premija, najteže mi je bilo da…

Blic pre 12 sati
Bivši rijaliti učesnici, Milica Kemez i Bora Santana nedavno su saopštili da su se razišli. Milica Kemez sada je progovorila o razvodu od Bore Santane i iznela nepoznate detalje. - Ljubav ako je postojala ne može nikada da izbledi. Ja o bivšim… »
"Premija za njega, trpela sam mnogo": Prva ispovest Milice Kemez nakon razvoda od Bore, priznala sve

"Premija za njega, trpela sam mnogo": Prva ispovest Milice Kemez nakon razvoda od Bore, priznala sve

Mondo pre 12 sati
Milica je poslala i važnu poruku svim muškarcima. Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka, a duže emotivne veze, iznenadila je mnoge. Milica je sada otvoreno govorila o tome kako se oseća zbog raskida, ali i šta je bio… »
"Govorili su mu da sam premija za njega" Prva ispovest Milice Kemez nakon razvoda od Bore, konačno priznala šta je bio…

"Govorili su mu da sam premija za njega" Prva ispovest Milice Kemez nakon razvoda od Bore, konačno priznala šta je bio…

Kurir pre 13 sati
Vest da su se Milica Kemez i Bora Santana razišli nakon kraćeg braka i duže emotivne veze mnoge je šokirala, a ona je sada otkrila kako se oseća povodom ljubavnog brodoloma kroz koji prolazi, ali i šta je bio stvarni okidač za to. - Ljubav ako je… »

Vesti dana »