Povezane vesti
"Nenad je drogiran pokušao da me siluje, bacio na pod": Stravična ispovest Gastozove bivše o jezivom nasilju
Mondo 22.02.2025
Nađa je otkrila mračne strane njihovog odnosa, govoreći o Nenadovim navikama i njegovom ponašanju prema njoj. Jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita“ postala je navodna trudnoća Nađe Rakić, bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza. O ovoj priči… »
"Drogiran je pokušao da me siluje, prekinula sam trudnoću": Bivša Gastozova devojka plakala i otkrila jezive detalje veze sa…
Blic 22.02.2025
Jedna od glavnih tema u "Beloj kući" je priča o navodnoj trudnoći bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza, a sada se Nađa Rakić oglasila i otkrila sve detalje. Kako se priča, Nenad Marinković Gastoz je još pre ulaska u rijaliti radio na detetu s Nađom… »
"Drogiran me je prisiljavao da imamo odnose..." Jeziva ispovest Gastozove bivše koja je abortirala njegovo dete: Hvatao me je…
Kurir 22.02.2025
Jedna od najpopularnijih tema koja poslednjih dana trese Belu kuću jeste navodna trudnoća bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza. Kako se spekuliše, Gastoz je pred ulazak u rijaliti radio na potomstvu s Nađom Rakić. Ipak, kada mu je u Eliti postavljeno… »
Vesti dana »

VJT u Novom Sadu optužilo Viši sud da koči završetak istrage i podizanje optužnice za pad nadstrešnice
N1 Info pre 1 satjoš 49 povezanih

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 41 minutajoš 12 povezanih

Iranski vrhovni vođa odbio predaju: "Amerikanci bi intervencijom sebi napravili štetu"
Radio 021 pre 30 minutajoš 28 povezanih

Kad upeče 40 stepeni neće biti dobro! Najvrelije u ovom delu Srbije, Ristić otkrio i tačan datum!
Alo pre 4 satijoš 29 povezanih