Povezane vesti

"Nenad je drogiran pokušao da me siluje, bacio na pod": Stravična ispovest Gastozove bivše o jezivom nasilju

"Nenad je drogiran pokušao da me siluje, bacio na pod": Stravična ispovest Gastozove bivše o jezivom nasilju

Mondo pre 19 sati
Nađa je otkrila mračne strane njihovog odnosa, govoreći o Nenadovim navikama i njegovom ponašanju prema njoj. Jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita“ postala je navodna trudnoća Nađe Rakić, bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza. O ovoj… »
"Drogiran me je prisiljavao da imamo odnose..." Jeziva ispovest Gastozove bivše koja je abortirala njegovo dete: Hvatao me je…

"Drogiran me je prisiljavao da imamo odnose..." Jeziva ispovest Gastozove bivše koja je abortirala njegovo dete: Hvatao me je…

Kurir pre 21 sat
Jedna od najpopularnijih tema koja poslednjih dana trese Belu kuću jeste navodna trudnoća bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza. Kako se spekuliše, Gastoz je pred ulazak u rijaliti radio na potomstvu s Nađom Rakić. Ipak, kada mu je u Eliti… »
"Drogiran je pokušao da me siluje, prekinula sam trudnoću": Bivša Gastozova devojka plakala i otkrila jezive detalje veze sa…

"Drogiran je pokušao da me siluje, prekinula sam trudnoću": Bivša Gastozova devojka plakala i otkrila jezive detalje veze sa…

Blic pre 21 sat
Jedna od glavnih tema u "Beloj kući" je priča o navodnoj trudnoći bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza, a sada se Nađa Rakić oglasila i otkrila sve detalje. Kako se priča, Nenad Marinković Gastoz je još pre ulaska u rijaliti radio na detetu… »

Vesti dana »